Laatutakuu-yrittäjä Tomi Nummisto, Turku

Asiantunteva kiinteistöhuoltopalvelu

Laatutakuun itsenäinen kiinteistöhuoltoyrittäjä auttaa pitämään rakennukset ja ulkoalueet hyvässä kunnossa, viihtyisinä ja turvallisina käyttää. Hyvä kiinteistöhuolto toimii tärkeänä osana taloyhtiön arvon säilyttämisessä.

Kiinteistöhuoltoyrittäjämme ovat koulutettuja kiinteistöhuoltopalveluiden ammattilaisia. Kiinteistöhuoltoyrittäjät palvelevat pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

Laatutakuu-yrittäjä huoltaa arjen
paremmaksi ja turvallisemmaksi

Me toimimme siellä, missä suomalainen asuu ja tekee työtä, kerros-ja rivitaloyhtiöistä pieniin liikekiinteistöihin ja teollisuushalleihin.

Me olemme ylpeitä ammatistamme ja autamme osaltamme luomaan turvallisen ja mukavan ympäristön ihmisille asua, asioida tai työskennellä.

Asukkaiden ja isännöitsijän on helppo olla yhteydessä samaan tuttuun talonmieheen, joka hoitaa sovitut kiinteistönhuoltotehtävät vastuullisesti, tarkasti ja oma-aloitteisesti.

Palvelumallissamme on ripaus menneen ajan taikaa, josta kiinteistöhuolto muistetaan hyvillä mielin.

Yrittäjä tuntee asiakkaansa

Laatutakuun kiinteistöhuoltoyrittäjä tuntee asiakkaidensa tarpeet. Yrittäjä tekee työtään itselleen, joten hän on motivoitunut pitämään hyvää huolta asiakassuhteistaan.

Laatutakuulla kiinteistöhuoltoyrittäjä ei toimi yksin, vaikka onkin itsenäinen yrittäjä. Hänellä on taustallaan palveleva ja kouluttava franchisingkeskus sekä ketjullinen muita yrittäjiä, joiden tukeen voi tarpeen vaatiessa luottaa.

Tutustu Laatutakuun kiinteistöhuoltoyrittäjiin näistä linkeistä:

Case Turun Kuunari

Laatutakuu-yrittäjä Tomi Nummisto tekee kiinteistöhuoltotöitä Turun Kuunarissa. Videolla tekninen isännöitsijä Tapio Nyström kertoo, kuinka yhteistyö Tomin kanssa sujuu.

Jätä tarjouspyyntö