Kiinteistöhuolto M Korhonen Oy

Puhelin: +358456340094 Kimmo Halonen

Daniel Holopainen

  • Kirkkonummi
  • Inkoo
  • Siuntio
Kiinteistöhuolto
Siivous
4,32
53 arvostelua

Kiinteistöhuollon ammattilainen Kirkkonummella

Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy hoitaa ja huoltaa kiinteistöt ammattitaidolla. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja luotettavaa kiinteistöhuoltoa yli 14 vuoden kokemuksella. Palvelemme taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita Kirkkonummen, Siuntion ja Espoon alueella.

Markku Korhonen aloitti toimintansa kiinteistöhuollon parissa Laatutakuu-yrittäjänä vuonna 2004. Aluksi asiakkaana oli vain muutama taloyhtiö, mutta vuosien myötä toiminta on huomattavasti laajentunut. Kun Markku Korhonen siirtyi ansaitulle eläkkeelle 1.3.2017, suuriin saappaisiin astui uusi yrittäjä Kimmo Halonen. Uusi yrittäjä aloittaa vastuullisen tehtävänsä pitkän linjan kokemuksella, joka on karttunut hänen omistamassaan LVIS-alan yrityksessä K. Halonen Oy:ssä. Yhdessä nämä kaksi toimialaa tuovat loistavat mahdollisuudet palvella ja kehittää kiinteistöhuoltopalveluja entistä tehokkaammiksi ja varmemmiksi myös taloyhtiöiden teknisellä puolella. Teitä palvelevat Markun ajoilta tutut vanhat työntekijät vahvistettuna K. Halosen rautaisilla LVIS-alan ammattilaisilla.

Tarjoamme kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa, siivousta ja remontointia. Meiltä saat kaikki kiinteistöhuoltoon liittyvät palvelut kätevästi samasta paikasta. Kiinteistön ylläpidon lisäksi hoidamme remontit ja siivoukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Ympäri vuorokauden palvelevan päivystyksen ansiosta saat avun tarvittaessa nopeasti. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistönhuoltopalvelut, eli kiinteistön ylläpito ja valvonta, kiinteistön kausihuollot, pienkorjaukset ja tekninen kunnossapito, remonttipalvelut kylpyhuoneremonteista kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, siivouspalvelut, LVIS-työt, sisä- ja ulkomaalaukset, kattotyöt sekä lumityöt.

Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy huolehtii kiinteistösi toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä Kirkkonummen, Siuntion ja Espoon seudulla. Puhelinpäivystyksemme palvelee 24 h joka päivä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puhelinpäivystys 24h
Puh. 045 634 0094

Lue lisää täältä: www.kiinteistokorhonen.fi

Pidetään yhteyttä, Kimmo