Kiinteistöhuolto M Korhonen Oy

Puhelin: +358456340094 Kimmo Halonen

Joni Pekkarniemi

  • Kirkkonummi
  • Inkoo
  • Siuntio
Kiinteistöhuolto
Siivous
4,11
79 arvostelua

Kiinteistöhuollon ammattilainen Kirkkonummella

Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy hoitaa ja huoltaa kiinteistöt ammattitaidolla, Laatutakuu-yrittäjänä jo vuodesta 2004 lähtien. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja luotettavaa kiinteistöhuoltoa yli 14 vuoden kokemuksella. Palvelemme taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita Kirkkonummen, Siuntion ja Espoon alueella.

Markku Korhonen aloitti toimintansa kiinteistöhuollon parissa Laatutakuu-yrittäjänä vuonna 2004. Aluksi asiakkaana oli vain muutama taloyhtiö, mutta vuosien myötä toiminta on laajentunut huomattavasti. Korhosen siirryttyä eläkkeelle vuonna 2017, Kimmo Halonen siirtyi yrittäjän paikalle. Haloselle oli karttunut jo pitkäaikaista kokemusta yrittäjyydestä hänen omistamassaan LVIS-alan yrityksessä K. Halonen Oy:ssä. Yhdessä nämä kaksi toimialaa tuovat loistavat mahdollisuudet palvella ja kehittää kiinteistöhuoltopalveluja entistä tehokkaammiksi ja varmemmiksi myös taloyhtiöiden teknisellä puolella.

Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa, siivousta ja remontointia. Meiltä saat kaikki kiinteistöhuoltoon liittyvät palvelut kätevästi samasta paikasta. Kiinteistön ylläpidon lisäksi hoidamme remontit ja siivoukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa. Ympäri vuorokauden palvelevan päivystyksen ansiosta saat avun tarvittaessa nopeasti. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistönhuoltopalvelut, eli kiinteistön ylläpito ja valvonta, kiinteistön kausihuollot, pienkorjaukset ja tekninen kunnossapito, remonttipalvelut kylpyhuoneremonteista kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin, siivouspalvelut, LVIS-työt, sisä- ja ulkomaalaukset, kattotyöt sekä lumityöt.

Teemme töitä kuuden työntekijän sekä kymmenen kiireapulaisen voimin. Olemme tiivis ja luotettava porukka ja annamme kaikki parastamme aina töitä tehdessämme. Arvostamme ammattimaisesti suoritettua työtä ja varmistamme aina, että jätämme jälkeemme työnjälkeä, josta voimme olla ylpeitä. Kehitämme osaamistamme ja toimintamallejamme jatkuvasti, jotta voimme vastata kehittyvän kiinteistöhuoltoalan vaatimuksia.

Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi huolehdimme, että ylläpidämme vuoropuhelua ja aktiivista keskusteluyhteyttä asiakkaisiin. Mietimme yhdessä tulevaisuutta sekä miten voisimme toimia entistä paremmin tai kehittää palvelujamme. Reagoimme huoltokutsuihin ja muihin tehtäviin nopeasti ja kuuntelemme asiakkaitamme ja kohteiden asukkaita. Tarjoamme koko kiinteistöpuolen elinkaaren yhden katon alta, siivouksesta korjaukseen.

Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy huolehtii kiinteistösi toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä Kirkkonummen, Siuntion ja Espoon seudulla. Puhelinpäivystyksemme palvelee 24 h joka päivä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puhelinpäivystys 24h
Puh. 045 634 0094

Lue lisää täältä: www.kiinteistokorhonen.fi

Kimmo Halonen palkittiin Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla 2023.

Pidetään yhteyttä, Kimmo