Menestystarinoita Laatutakuulla

Kokemuksia Laatutakuusta: tutustu Laatutakuu-yrittäjiin

Mikäli työ franchising-yrittäjänä kuulostaa mieluisalta, kannattaa ottaa selvää, voisiko kyseessä olla oma unelmien työ. Vuosittain toteutetun yrittäjyystutkimuksen mukaan lähes 90 % Laatutakuun yrittäjistä suosittelee ketjua muillekin. Laatutakuu-yrittäjät kertovat omia kokemuksia Laatutakuusta, tutustu tällä sivulla yrittäjien tarinoihin.

Laatutakuu-yrittäjät kertovat kokemuksia Laatutakuusta alla. Lisää yrittäjätarinoita löydät Youtube-kanavaltamme. Tutustu Laatutakuu-yrittäjän arkeen.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli tunnistat itsessäsi palon itsenäisen työn tekemistä kohtaan.

Ota yhteyttä

Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhonen

Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus. Aiemmassa kokin ammatissaan hän oli tottunut fyysiseen työhön ja pitkiin työpäiviin. Kun perhe kasvoi, ravintolan kolmivuorotyö ei enää tuntunut kivalta, joten yrittäjyys rupesi kiinnostamaan.

Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus.
Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus.

– Aloittaessani Laatutakuu-yrittäjänä keväällä 2014 pidin yrittäjyydessä parhaana sitä, että saan itse päättää omasta asiakaspaketistani ja määritellä sen mukaan itsenäisesti työpäivieni kulun – tietenkin asiakkaideni tarpeet huomioiden.

Työn joustavuus mahdollistaa sen, että äidin työpäivät on mahdollista ajoittaa niin, että aikaa jää myös yhdessä ololle syksyllä koulun aloittavan perheen pikku vesselin kanssa.

Vehmersalmella asuvan Marinka Rossi-Korhosen useimmat työpäivät alkavat Kuopion Motonetissä.

– Aloitin täällä muutama vuosi sitten ja meillä on mennyt puolin ja toisin oikein kivasti. Hommat sujuvat ja tutuiksi ollaan tultu, melkein kuin kotonaan olisi, Marinka naurahtaa.

Sisustajantien Motonetin myymälä avaa ovensa yhdeksältä asiakkaille. Sitä ennen Marinka on ahkeroinut myymälän pitkillä käytävillä jo kolmatta tuntia.

Yli 150 000 tuotteen myymälän halutaan olevan jatkuvasti supersiisti asiakkaita varten. Myymälätilojen lisäksi Marinka huolehtii myös sosiaalitilojen ja varastotilojen puhtaanapidosta.

– Kun täällä on valmista, siirryn seuraavaan kohteeseen. Kaikkiaan minulla on siivouskohteita tällä hetkellä reilut kymmenen tässä Kuopiossa ja lähiympäristössä. Maanantaisin teen pidemmän päivän, mutta jokainen päivä on erilainen ja työpäivien pituudet vaihtelevat. Voin kuitenkin myös itse junailla aikatauluja.

Laatutakuu-yrittäjä Suvi Sievinen

Laatutakuu-yrittäjä Tomi Nummisto

Laatutakuu-yrittäjät Carita & Karem Eladly Ali

Yrittäjämme kertovat kokemuksia Laatutakuusta. Tutustu Laatutakuun yrittäjiin videoila.

Katso lisää yrittäjätarinoita Laatutakuun YouTube-kanavalla »

Ota yhteyttä