JG-Fix

  • Kouvola
Kiinteistöhuolto
4,57
7 arvostelua

JG-Fix tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuoltopalveluita Kouvolan alueella

Kouvolan aueella toimiva, JG-Fix-yritykseni on laajentanut palvelutarjontaansa kiinteistöhuollon palveluihin. Laatutakuu-yrittäjänä päätoimenani on liiketilojen ja taloyhtiöiden kiinteistönhuolto, auttaen pk-yrityksiä ja taloyhtiöitä pitämään rakennukset ja ulkoalueet hyvässä kunnossa, viihtyisinä ja turvallisina käyttää.

Kiinteistöhuollon kohteisiini kuuluu sekä liikekiinteistöjä että taloyhtiöitä, joissa vastaan niin yleisistä tiloista, piha-alueiden siisteydestä kuin asukkaiden asunnoissa tehtävistä korjaustöistäkin. Osaamiseeni kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut kiinteistön ulkoalueiden kunnossapidosta ja kiinteistön korjaustöistä maalauksiin, tapetointiin ja asennuksiin.

Valmistuin pintakäsittelijäksi Kouvolan ammattikoulusta vuonna 2020 ja samalla suoritin myös LVI-opintoja, joten osaamista riittää myös sillä puolella. Aikaisemmin yritykseni on keskittynyt kotitalouksien pintaremontteihin sekä autojen huoltoon ja korjaukseen.

Laadukas kiinteistöhuolto toimii tärkeänä osana taloyhtiön arvon säilyttämisessä. Tarjoan laajan ja monipuolisen palveluvalikoiman erilaisiin taloyhtiön ylläpitotehtäviin. Lisäksi kehitän osaamistani jatkuvasti.

Kiinnostaisiko yhteistyö ja asiakkuus? Kerron mielelläni lisää toiminnasta ja voit olla minuun yhteydessä kaikissa työhön liittyvissä asioissa.