Vakitek Oy

Puhelin: 0400153004 Kyösti Vänttilä

Julius Vänttilä

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa
  • Porvoo
Kiinteistöhuolto
3,89
45 arvostelua

Nuori, innokas ja asiakaspalvelulähtöinen kiinteistöhuolto- ja sähköalan yritys

Hei! Olemme Kyösti ja Julius ja olemme perustaneet Vakitek Oy:n on vuonna 2022. Vakitek Oy on yrityksenä nuori, innokas ja asiakaspalvelulähtöinen kiinteistöhuolto- ja sähköalan yritys.

Laatutakuu-yrittäjinä meille ammattitaito, laatu ja nopea palvelu ovat kunnia-asioita. Asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa! Sivun alalaidasta voit lukea asiakkaidemme jättämiä palautteita.

Olemme ammattitaitoisia kiinteistöhuollon ammattilaisia. Kauttamme saat kattavasti huolto-, kunnossapito- ja sähkötöitä taloyhtiöösi tai liikekiinteistöösi.

Meille on tärkeää tarjota nykyaikaista ja monipuolista kiinteistönhuoltoa. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palveluitamme tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden. Pidämme myös asiakastyytyväisyyttä erityisen tärkeänä, jonka vuoksi pyrimmekin asiakaslähtöiseen työntekoon, jossa olemme jatkuvassa kommunikaatiossa asiakkaan kanssa. Haluamme, että asiakas on tyytyväinen tarjoamaamme palveluun.

Sivun alalaidasta löydät lomakkeet, joiden kautta pääset ottamaan yhteyttä tai tekemään muutto- tai vikailmoituksen. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja palveluistamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ystävällisin terveisin
Kyösti ja Julius

Asiakkaidemme kommentteja:

”Homma meni aikataulun mukaan hyvin asiallisesti. Suosittelen.”

”Siisti työnjälki nopeasti. Suosittelen!”

”Työ tehtiin tehokkaasti ja yhteydenpito oli sujuvaa, voin suositella lämpimästi.”

”Paikalle ilmestyi pari nohevaa nuorta jannua, joilta hommat hoitui sovitusti. Tarjous erittelyineen oli saaduista selkein ja yksityiskohtaisin, minkä takia firman valitsinkin. Eli hyvin myyty ja hyvin hoidettu. Suosittelen.”

”Erinomaista palvelua. Työ tehtiin ajallaan, nopeasti, siististi ja hyvin. Suosittelen.”