Tmi KIHE

  • Espoo
Kiinteistöhuolto
5,00
12 arvostelua

Laadukasta kiinteistöhuoltopalvelua Espoossa

Teemme kiinteistöhuoltoon liittyviä sisä- sekä ulkotöitä taloyhtiöille ja yrityksille Espoossa. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, ammattitaitoisella ja varmalla otteella.

Yrityksemme on perustettu jo vuonna 2000, joten kokemusta kiinteistöhuollon alalta on ehtinyt karttua runsaasti. Olemme luotettava ja joustava kiinteistöhuollon toimija. Hoidamme työt asukkaiden arkea kunnioittaen ja tulemme tarvittaessa paikalle nopeasti.

Tarjoamme monipuolisia palveluita taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin. Saat meiltä sekä ulko- että sisätyöt saman katon alta. Huolehdimme asunnoissa tehtävistä pienistä huolto- ja korjaustöistä kuten vuotavista hanoista. Teemme kaikki kiinteistöön liittyvät ulkotyöt, kuten nurmikonleikkuut sekä lumityöt. Pidämme kunnossa myös talon yhteiset tilat kuten jätehuoneet.

Palvelemme taloyhtiöitä ja yrityksiä Espoossa. Meillä on alalta vuosikymmenten kokemus, ja tarjoamme asiakkaillemme aina henkilökohtaista palvelua. Kun vika tai ongelma löytyy, saat meiltä nopeasti apua sen korjaamiseen!

Tee vika- tai muuttoilmoitus kätevästi netissä täältä. Täytä haluamasi lomake, ja me olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä. Kiireisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse. Päivystämme 24/7 numerossa 040 507 2929.

Lue lisää täältä: www.kihe.fi