Avoimet yrittäjäpaikat

Haemme uusia Laatutakuu-yrittäjiä

  • Saat valmiin asiakaskunnan, joten pääset heti tekemään työtä täysipäiväisesti. Kohteet siivotaan arkipäivisin, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaata.
  • Saat myös heti mukavasti liikevaihtoa ja pystyt nostamaan yrityksestäsi rahaa myös omiin menoihisi.
  • Me olemme neuvotelleet sinulle valmiin rahoitusratkaisun, joten aloittamiseen tarvitset vain kunnossa olevat luottotiedot.
  • Perehdytämme sinut siivousalalle ja tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta koko urasi ajan.
  • Autamme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja löytämään uusia asiakkaita. Sinä päätät, kuinka suurta liiketoimintaa haluat jatkossa pyörittää. Laatutakuu-yrittäjyys sopii myös jo toimivalle siivousalan yrittäjälle, joka hakee liiketoiminnalleen kasvua ja uusia asiakaskohteita.
  • Ja mikä parasta – et koskaan ole yksin! Tukenasi on laaja valtakunnallinen yrittäjäverkosto sekä Laatutakuun franchisingkeskuksen tuki.

Laatutakuu-yrittäjäksi?

Laatutakuu tekee yhteistyötä Valtti Henkilöstöratkaisujen kanssa. Valtti Henkilöstöratkaisujen yhteyshenkilöt antavat Laatutakuu-yrittäjäksi haluaville ensitiedot ja tekevät alkukartoituksen, jonka jälkeen Laatutakuu-ketjuun yrittäjäksi haluava ohjautuu yrittäjärekrytoinneissa eteenpäin.

Voit olla yhteydessä yrittäjyyteen liittyvissä asioissa Juhani Piiloseen, puh. 050 555 4318, juhani@valttiratkaisut.fi.

Laatutakuulla avautuu jatkuvasti avoimia yrittäjäpaikkoja ympäri Suomen. Ole rohkeasti yhteydessä vaikka juuri nyt alueellasi ei olisi avoimia paikkoja.

Tällä hetkellä avoimena oleva paikat:

Seinäjoki
Kankaapää
Lohja
Varkaus

Jätä avoin hakemus