Tule yrittäjäksi

Kiinnostaako sinua itsenäinen, arvostettu ja palkitseva työ, jossa päätät itse työn sisällöstä ja menestyksestäsi? Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun.

KATSO AVOIMET YRITTÄJÄPAIKAT

Laatutakuu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla. Laatutakuu-yrittäjyys tarjoaa helpon ja turvallisen tavan aloittaa itsenäisen yrittäjän ura tunnetun ja hyvämaineisen ketjun jäsenenä.

Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi, ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Tehokas ja kehittyvä asiakaspalvelukonseptimme auttaa sinua menestymään!

Tukea ja koulutusta

Laatutakuu-ketju tukee yrittäjää aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan. Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen ja asiakaskohteiden hankkimisessa.

Tehokas koulutusohjelmamme antaa sinulle hyvät työvälineet yrittäjän työhön. Suomen kolmanneksi suurimmassa franchising-ketjussa toimivana yrittäjänä et jää koskaan yksin – asiantunteva franchisingkeskus sekä alueesi muut yrittäjät ovat apunasi.

Kysy lisää Laatutakuu-yrittäjyydestä

Suvi Hänninen
Rekrytointipäällikkö
Puh. 050 441 7094
laatutakuu@laatutakuu.fi

Laatutakuu-yrittäjällä on vapaus suunnitella itse työpäivänsä

Laatutakuu-yrittäjä Jouni Tikkanen viihtyy yrittäjänä, koska hänellä on vapaus suunnitella itse työpäivänsä. Videolla Jouni kertoo, miksi ketjuyrittäjyys on hänen mielestään loistava vaihtoehto aloittaa yritys helposti.

Kanssamme olet hyvässä seurassa

Laatutakuu on valittu Suomen parhaaksi franchisingketjuksi 2007 ja 2020. Laatutakuu-yrittäjä valittiin myös Suomen parhaaksi franchisingyrittäjäksi vuonna 2020. Laatutakuu-ketju on lisäksi palkittu Suomen parhaana puhtausalan yrityksenä. Ketju sai kunnianosoituksen menestyksekkäästä ja alaa kehittäneestä työstä.

Miten Laatutakuu-yrittäjäksi?

Helpoiten pääset alkuun, kun jätät meille yhteydenottopyynnön. Se on viesti meille, että olet kiinnostunut asiasta ja haluat lisätietoja. Se ei sido sinua mihinkään. Soitamme sinulle ja sovimme mahdollisen ensimmäisen tapaamisen kanssasi.

Rekrytointiprosessin aikana tapaamme useita kertoja ja tutustumme sinuun ja elämäntilanteeseesi huolella. Saat samalla myös kattavan ymmärryksen Laatutakuu-ketjun toiminnasta. Näin varmistamme, että on syntynyt molemmin puolinen ymmärrys asiasta. Yrittäjäksi ryhtyvä tietää, mihin on ryhtymässä ja me saamme soveltuvat hakijat, joiden taustat ja asenne ovat kunnossa.

Aloittavan yrittäjän kanssa teemme ensiksi franchisigsopimuksen ketjuun liittymisestä. Ensimmäinen sopimus on viisi vuotta, ja sen jälkeen sopimusta voi jatkaa aina kaksi vuotta kerrallaan.

Aloittava yrittäjä voi halutessaan ostaa Laatutakuulta valmiin asiakaskunnan, jolloin hän saa heti kassavirtaa ja liikevaihtoa, eikä synny ikävää tyhjäkäyntiä, vaan tuloja kertyy yrittäjälle heti.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tai käydä täyttämässä yhteystietosi haluamaasi yrittäjäpaikkaan.

Franchising on yrittäjyyttä valmiilla liiketoimintamallilla

Franchising on muuten aivan tavallista yrittäjyyttä, paitsi että siinä yrittäjä harjoittaa yritystoimintaansa allekirjoittamansa franchisingsopimuksen turvin. Sopimuksella yrittäjä pääsee franchisingketjun jäseneksi ja saa käyttöönsä valmiiksi kehitetyn, markkinoilla jo testatun ja menestyneen liiketoimintamallin eli konseptin.

Franchisingantaja solmii franchisingsopimuksia usean eri yrittäjän kanssa, jolloin ketjun jäsenistä muodostuu saman konseptin mukaan toimiva verkosto yrityksiä – eli ketju.

Franchisingyrittäjä harjoittaa omaa yritystoimintaansa ko. konseptia hyödyntäen ketjun jäsenenä. Franchisingantaja kouluttaa, ohjaa ja tukee franchisingyrittäjää liiketoiminnassa sekä johtaa ketjuyhteistyötä esim. markkinoinnin ja ostotoiminnan alueilla. Franchisingyrittäjä maksaa ketjun jäsenyydestä sekä yhteistyöeduista ns. franchisingmaksuja.

Kysy lisää franchisingyrittäjyydestä ja Laatutakuu-yrittäjäksi ryhtymisestä

Suvi Hänninen
Rekrytointipäällikkö
Puh. 050 441 7094
laatutakuu@laatutakuu.fi