Tule yrittäjäksi

Kiinnostaako sinua itsenäinen, arvostettu ja palkitseva työ, jossa päätät itse työn sisällöstä ja menestyksestäsi?

Laatutakuu tarjoaa mahdollisuuden aloittaa oma yritys valmiiksi kehitetyllä liiketoimintamallilla. Laatutakuu-yrittäjyys tarjoaa helpon ja turvallisen tavan aloittaa itsenäisen yrittäjän ura tunnetun ja hyvämaineisen ketjun jäsenenä.

Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi, ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Tehokas ja kehittyvä asiakaspalvelukonseptimme auttaa sinua menestymään!

Tukea ja koulutusta

Laatutakuu-ketju tukee yrittäjää aloitusvaiheessa sekä koko yrittäjyyden ajan. Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä rahoituksen ja asiakaskohteiden hankkimisessa.

Tehokas koulutusohjelmamme antaa sinulle hyvät työvälineet yrittäjän työhön. Suomen kolmanneksi suurimmassa franchising-ketjussa toimivana yrittäjänä et jää koskaan yksin – asiantunteva franchisingkeskus sekä alueesi muut yrittäjät ovat apunasi.

Kysy lisää Laatutakuu-yrittäjyydestä

+358504668828
laatutakuu@laatutakuu.fi

Laatutakuu-yrittäjällä on vapaus suunnitella itse työpäivänsä

Tamperelainen Laatutakuu-yrittäjä Kirsi Viitaniemi viihtyy yrittäjänä, koska hänellä on vapaus suunnitella itse työpäivänsä. Videolla Kirsi kertoo, miksi ketjuyrittäjyys on hänen mielestään loistava vaihtoehto aloittaa yritys helposti.

Kanssamme olet hyvässä seurassa

Laatutakuu on valittu Suomen parhaaksi franchisingketjuksi 2007 ja Laatutakuu-yrittäjä on valittu Suomen parhaaksi franchisingyrittäjäksi. Laatutakuu-ketju on myös palkittu jo vuonna 2002 Suomen parhaana puhtausalan yrityksenä. Ketju sai kunnianosoituksen menestyksekkäästä ja alaa kehittäneestä työstä.

Laatutakuu-ketju palkittiin jo vuonna 2002 Suomen parhaana puhtausalan yrityksenä.

Laatutakuu-ketju on myös palkittu jo vuonna 2002 Suomen parhaana puhtausalan yrityksenä. Ketju sai kunnianosoituksen menestyksekkäästä ja alaa kehittäneestä työstä.

Jätä yhteydenottopyyntö