Tehokas ja huoleton Siivous+ toimistosiivous yrityksille

Paluu toimistolle edessä? Säännöllinen ja laadukas toimistosiivous ylläpitää viihtyvyyttä ja ehkäisee tautien leviämistä taudinaiheuttajia eliminoimalla. Luodaan teille turvallinen ja puhdas työympäristö!

Meille Laatutakuulla on tärkeää toimistotilojen huolellinen ja tarkka siivous, jonka tuloksena näkyvän lian lisäksi tuhotaan myös näkymättömiä taudinaiheuttajia. Tällöin estämme tartuntatautien leviämistä sekä vähennämme osaltamme sairauspoissaoloja. Otamme huomioon asiakkaamme tarpeet ja toiveet toimistosiivouksessa ja pidämme huolen näiden toteutumisesta.

Hygieeniseen ja turvalliseen toimistoon paluu

Yrityksesi henkilöstön palatessa toimistolle poikkeusolojen jälkeen, haluamme varmistaa, että jokaiselle on mahdollisimman turvallinen ja levollinen olo toimistoarkeen paluusta. Siistit toimitilat ovat sekä hygieeniset että edustavat. Tarjoamme tehokkaan ja huolettoman Siivous+ Palvelun, jonka avulla asiakkaanammee voit keskittyä oman toimintasi kehittämiseen ja asiakaspalveluun puhtaassa ja turvallisessa työympäristössä.

Huolehdimme, että siivouksessa käytämme oikeita aineita sekä välineitä, toimitamme siivouksen oikeassa järjestyksessä edeten puhtaimmasta likaisimpaan sekä varmistamme, että siivouksesta huolehtii ammattitaitoinen ja osaava Laatutakuun siivousyrittäjä. Tarjoamme lisäksi Siivous+ EXTRA –palvelua, jos yritykselläsi on tarvetta säännölliselle tai kausittaiselle erikoissiivoukselle. Lue lisää Siivous+ Palvelusta sekä lisäpalveluista täältä.

Laadukasta ja asiakaspalvelulähtöistä siivousta

Meille Laatutakuulla asiakkaidemme tyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää. Arvioimme työmme jälkeä jokaisen työtehtävän kohdalla ja kannustamme myös asiakkaitamme antamaan jatkuvaa palautetta Laatutakuu-yrittäjillemme. Näin takaamme laadukkaan työn jäljen lisäksi myös säännöllisen vuoropuhelun asiakkaan ja Laatutakuu-yrittäjän välillä sekä toiminnan kehittämisen.

Ota meihin yhteyttä!