Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy

Puhelin: 0207306543 Tomi Nummisto

Jaana Nummisto

  • Turku
Kiinteistöhuolto

Laadukasta kiinteistöhuoltopalvelua Turun seudulla

Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy on vuonna 2007 perustettu kiinteistöhuoltoalan perheyritys. Liityimme Laatutakuu-ketjuun vuonna 2007. Tämän jälkeen olemme laajentuneet ja kasvaneet voimakkaasti.

Toimimme Turun talousalueella ja lähiympäristössä, kohteita löytyy ympäri maakuntaa (Turku, Naantali, Raisio, Lieto). Asiakaskuntaamme kuuluu pieniä ja isoja asunto-osakeyhtiöitä, kiinteistöjä ja liiketiloja. Emme ole rajanneet toimintaamme tietynlaisiin kohteisiin, vaan olemme aina avoimin mielin keskustelemassa uuden asiakkuuden kanssa uudenlaisten kohteiden hoitamisesta.

Laatutakuu-yrittäjänä meille laatu ja nopea palvelu ovat kunnia-asioita. Asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa! Asiakassuhteissa tähtäämme pitkäkestoisiin suhteisiin sekä molemmin puolin kustannustehokkaisiin ratkaisuihin. Asiakkaitamme kohtelemme kunnioittavasti ja kuuntelemme heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Tällöin osaamme aina toteuttaa työn toivotulla tavalla. Meille on tärkeää, että asiakas voi luottaa meihin ja työmme laatuun.

Olemme kokeneita kiinteistöhuollon ammattilaisia, kauttamme saat kaikki tärkeimmät huolto- ja kunnossapitotyöt taloyhtiöösi. Palveluvalikoimaamme sisältyy muun muassa piha-alueidenhoito, kiinteistön huolto- ja korjaustyöt sekä talonmiespalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme myös 24h vikapäivystyksen viikon jokaisena päivänä, joten olemme aina valmiita auttamaan.

Sivun alalaidasta löydät lomakkeet, joiden kautta pääset ottamaan yhteyttä tai tekemään muutto- tai vikailmoituksen. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja palveluistamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää täältä: www.lainejanummisto.fi

Ystävällisin terveisin
Kiinteistöpalvelut Laine & Nummisto Oy
(Tomi Nummisto)