Noste Kiinteistöpalvelut Oy

Puhelin: 0500767635 Juri Pekkola

Tuomo Puharinen

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa
Kiinteistöhuolto
4,57
7 arvostelua

Laadukasta kiinteistöhuoltopalvelua pääkaupunkiseudulla

Noste Kiinteistöpalvelut Oy on vuonna 2021 perustettu kiinteistöhuoltoalan yritys. Olemme kiinteistöhuoltopalveluiden ammattilaisia, kymmenien vuosien kokemuksella. Toimimme pääkaupunkiseudulla, auttaen pk-yrityksiä ja taloyhtiöitä pitämään rakennukset ja ulkoalueet hyvässä kunnossa, viihtyisinä ja turvallisina käyttää.

Meille on erityisen tärkeää asiakashenkisyys, omatoimisuus ja halu kehittyä. Teemme työtä tavoitteellisesti ja kehityshaluisella otteella, pysyen mukana kiinteistöhuollon alan kehityksessä. Hoidamme monipuolisesti erilaisia kohteita, asiakkaiden toiveita ja tarpeita toteuttaen.

Asiakastyytyväisyys on meille työmme keskiössä. Haluamme varmistaa, että täytämme asiakkaan toiveet ja tarpeet, sekä hoidamme työmme laadukkaasti ja ripeällä aikataululla. Asiakkaalta puhelun vastaanottaessamme huolehdimme, että sama henkilö alkaa heti hoitaa asiaa ja suorittaa tarpeelliset toimet. Tällöin asiakas on suoraan yhteydessä työn toteuttajaan. Olemme myös aktiivisessa viestinnässä asiakkaiden kanssa, varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden.

Toimimme tärkeänä osana taloyhtiön arvon säilyttämisessä. Tarjoamme laajan ja monipuolisen palveluvalikoiman erilaisiin taloyhtiön ylläpitotehtäviin. Lisäksi kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Kiinnostaisiko yhteistyö ja asiakkuus? Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja voit olla meihin yhteydessä kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Terveisin Juri ja Tuomo