Porrassiivous asunto-osakeyhtiöille

Huoliteltu ja siisti rappukäytävä luo hyvän ensivaikutelman koko taloyhtiöstä. Tehokkaalla ja huolellisella siivouksella ylläpidämme taloyhtiön rappukäytävän ulkoasua sekä turvallisuutta.

Me Laatutakuulla huolehdimme, että taloyhtiön kiinteistöön astuessa ensivaikutelma on kutsuva ja siisti. Lisäksi pidämme huolta rappukäytävän turvallisuudesta säännöllisen siivouksen avulla. Erilaisista roskista tai liukkaista lattioista voi aiheutua vaaratilanteita, jotka voidaan säännöllisellä ja huolellisella siivouksella poistaa.

Tarjoamme Laatutakuun konseptin mukaista Siivous+ Palvelua ja poistamme lian ja pölyn lisäksi näkymättömiä taudinaiheuttajia ilman lisämaksua. Panostamme siivouspalveluidemme laatuun ja asiakaspalveluun, jonka vuoksi siivoukset hoidetaan tasokkailla ja turvallisilla siivousaineilla, korkeiden laatukriteereiden mukaisesti, ammattitaitoisten ja tehokkaiden tekijöiden toimesta.

Luotettava Laatutakuu-yrittäjä vastaa taloyhtiön porrassiivouksesta ja pitää huolen rappukäytävän viihtyvyydestä ja siisteydestä. Kun valitset Laatutakuu-yrittäjän hoitamaan porrassiivousta, voit luottaa saavasi hyvää palvelua ja puhtaan lopputuloksen toiveidesi mukaisesti.

Ota yhteyttä ja etsitään juuri Sinun tarpeisiisi sopiva Laatutakuu-yrittäjä hoitamaan porrassiivousta asunto-osakeyhtiössäsi!