Palkittua siivouspalvelua parhaaseen hintaan

Laatutakuu on toiminut siivousalalla vuodesta 1993. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Vuosien kokemuksella olemme hioneet siivouspalveluitamme vastaamaan nykyajan standardeja sekä kehittäneet asiakaspalveluamme siten, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan varten suunnitellun siivouspalvelun. Tätä varten tarjoamme tehokkaan ja huolettoman Siivous+ siivouspalvelun yrityksille.

Siivous+ Palvelun siivous yrityksille vastuullisesti omalta Laatutakuu-yrittäjältä

Laatutakuun siivouspalveluyrittäjät tarjoavat tehokkaan ja huolettoman Siivous+ Palvelun, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä oman toiminnan kehittämiseen ja asiakaspalveluun puhtaassa ja turvallisessa työympäristössä.

Laadukkaasta palvelusta vastaa jatkuvasti sama, vastuullinen Laatutakuu-ketjun siivousyrittäjä. Laatutakuu-ketjuun kuuluu noin 120 tehokasta ja motivoitunutta ammattilaista, jotka huolehtivat asiakkaidemme tilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. toimistosiivous ja erilaisten liiketilojen ylläpitosiivous yrityksille valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä, suunnitellaan juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin soveltuva siivouspalvelu.

Ota yhteyttä!

Palvelu tuhoaa näkymättömiä taudinaiheuttajia:
+ osana säännöllistä ylläpitosiivousta
+ ilman erillistä sopimusta tai lisämaksua
+ ekologisilla aineilla ja tehokkailla välineillä.

Tavoitteena puhtaampi ja turvallisempi työympäristö:  
+ vähemmän tartuntatautien leviämistä
+ vähemmän sairauspoissaoloja
+ lisää turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä.

Tunnistatko Plussan verran paremman siivouspalvelun?
Vastaa visaan ja voita ammattilaistason siivousvälineitä!

Vastaa ja voita!

Laatutakuu-yrittäjien tarjoamat siivouspalvelut

Toimistosiivous

Säännöllinen ja laadukas toimistosiivous ylläpitää viihtyvyyttä ja ehkäisee tautien leviämistä taudinaiheuttajia eliminoimalla. 

Lue lisää

Porrassiivous

Tehokkaalla ja huolellisella siivouksella ylläpidämme taloyhtiön rappukäytävän ulkoasua sekä turvallisuutta.

Lue lisää

Myymäläsiivous

Säännöllisellä ja huolellisella siivouksella ylläpidämme myymälätilojen ulkoasua sekä turvallisuutta.

Lue lisää

Varastosiivous

Lääkäriasemien siivous

Pankkien siivous

Tuotantotilojen siivous

Muut siivoussopimukset

Näin toimii Siivous+

1. Oikeilla aineilla

Esimerkiksi ovenkahvat, hissipainikkeet ja vesihanat ovat kriittisiä, usein kosketeltavia paikkoja, joiden pinnalle mikrobikasvusto yleisissä tiloissa kertyy.

Siksi niiden desinfioinnilla estetään tehokkaimmin erilaisten epidemioiden ja infektiotartuntojen leviämistä työpaikoilla ja muissa julkisissa tiloissa.

Meillä nämä pinnat pyyhitään jokaisen ylläpitosiivouksen yhteydessä desinfioivilla ja ympäristölle turvallisilla aineilla.

2. Oikeilla välineillä

Jokainen pölynimuri, millä imuroidaan asiakkaan työskentelytiloissa olevia mattoja, on varustettu HEPA-suodattimella. Ne poistavat pölynimurin poistoilmasta pölyn, siitepölyn, bakteerit ja muut partikkelit lähes sataprosenttisesti.

Puhtaampi sisäilma vähentää tartuntatautien leviämisen lisäksi allergisia oireita.

Muussa siivouksessa käytämme ultramikrokuituliinoja ja mikrokuitumoppeja, jotka sitovat likaa tehokkaasti. Siksi ne myös kuluttavat pesuainetta ja vettä vähemmän kuin tavalliset liinat ja lankamopit.

3. Oikeassa järjestyksessä

Siivoojamme noudattavat työssään poikkeuksetta järjestystä ”puhtaasta likaiseen”.

Lisäksi siivoamisessa käytetään jokaiseen tilaan erikseen värikoodattuja välineitä, jolloin esimerkiksi keittiössä käytetään vain keittiöön tarkoitettuja mikroliinoja.

Toiminnalla estetään tehokkaasti näkymättömien virusten ja bakteerien tahaton leviäminen tilasta toiseen, eikä erehtymisen vaaraa ei ole edes työhön perehdyttämisen aikana.

4. Oikeilla ihmisillä

Laatutakuu-siivousyrittäjä on itsenäinen yrittäjä, joka ei silti toimi yksin.

Hän palvelee sinua henkilökohtaisesti ja sitoutuneesti, mutta valtakunnallisen Laatutakuu-ketjun tuella ja hyväksi havaitulla asiakaspalvelukonseptilla. Yrittäjällä on rajallinen määrä pitkäaikaisia asiakassuhteita, joten hän pystyy aina tarjoamaan tarpeidesi mukaiset siivouspalvelut.

Pienen, pysyvän ja koulutetun tiimin kanssa kommunikointi on mutkatonta esimerkiksi LaatuAppi- ja Laatuposti-kanavien kautta.

Lisätietoa