Palvelua suurella sydämellä – Vuoden Laatutakuu-yrittäjä Mourad Aouinet

Vuoden Laatutakuu -yrittäjänä palkittiin isosta sydämestään ja aktiivisuudestaan tunnettu Mourad Aouinet. Tunnustuksen perusteena oli muun maussa vahva halu ja kyky kasvattaa liiketoimintaa.

Mourad Aouinetin Donies Siivouspalvelut Oy on kasvanut yhdeksän Laatutakuu-vuoden aikana tasaisesti ja työllistää tällä hetkellä kaikkiaan kuusi henkilöä.

Vuosien varrella toiminnassa on moneen otteeseen noussut esiin yrittäjän myyntihenkisyys, ystävällinen ja iloinen ulospäinsuuntautuneisuus, kohteliaisuus ja hyvä asiakaspalvelu. Yrityksen talousasiat ovat aina kunnossa ja Mourad Aouinetille on tärkeää huolehtia myös työntekijöidensä hyvinvoinnista.

”Tuntuu tosi tosi hyvältä. Ja jännittävältä”, iloisesti yllättynyt voittaja sanoo saatuaan voittopokaalin käsiinsä.

”Parasta Laatutakuu-yrittäjyydessä on tiimin työ, niin ketjun kuin omien työntekijöiden – ja tietysti asiakkaiden – kanssa. Meidän tiimi on kuin perhe, siitä huolehtiminen on minulle ykkösasia.”

Aina hyvää asiakaspalvelua työnsä peruspilarina korostava Mourad Aouinet kertoo kantavansa aidosti huolta asiakkaidensa hyvinvoinnista.

”Hyvän siivouksen avulla olemme korona-aikanakin pystyneet omalta osaltamme vaikuttamaan asiakkaidemme sairaspoissaoloihin. Pidän sitä tärkeänä.”

Palkinnoksi saadun tuhannen euron matkalahjakortin kohdetta Aouinet ei suoralta kädeltä osaa nimetä. Loma-ajoista hän osaa pitää kiinni, se on merkittävä osa yrittäjän hyvinvointia kiivaan työnteon vastapainona.

”Katsotaan nyt, pitää vähän suunnitella. Jonnekin vähän pidemmälle olisi mukava suunnata, ehkä Amerikkaan tai Aasiaan.”

Komean pokaalin paikkaa kotona sen sijaan ei tarvitse miettiä. Sen määrää kuulemma vaimo, ihan kuten kaapinkin paikan.