DONIES SIIVOUSPALVELUT OY

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa
Siivous
4,35
46 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua yrityksille pääkaupunkiseudulla

Donies Siivouspalvelut Oy on vuonna 2013 perustettu siivousalan yritys, jonka perustana ovat vahva ammattitaito, kokemus, asiakastyytyväisyys sekä iloinen ja ystävällinen ote tekemiseen.

Olen Mourad Aouinet. Olen toiminut Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2013 lähtien. Ennen yrittäjäksi lähtemistä olen valmistunut Tunisiassa ranskankielen opettajaksi ja toiminut Suomessakin ranskan opettajana sekä lastentarhanopettajana Helsingissä ja Turussa. Yrittäjyys kiinnosti minua vapauden ja vaikutusmahdollisuuksien vuoksi – halusin voida itse vaikuttaa siihen, miten paljon rahaa ansaitsen.

Donies Siivouspalvelut tarjoaa pääkaupunkiseudun yrityksille monipuolisen valikoiman siivouspalveluita. Siivoamme muun muassa toimisto- ja tuotantotiloja, varastoja, asuin- ja liikekiinteistöjä, myymälöitä ja kuntosaleja. Siivoustyötä tehdessämme käytössämme on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouksen toteuttamiseen.

Parasta Laatutakuu-yrittäjyydessä on tiimin työ sekä yhteistyö ketjun ja asiakkaiden kanssa. Meidän tiimi on kuin perhe, siitä huolehtiminen on minulle ykkösasia. Tällä hetkellä yritykseni työllistää viisi työntekijää itseni lisäksi. Työntekijöideni vuoksi pystyn itse keskittymään asiakaspalveluun sekä perusteelliseen työntekijöiden perehdytykseen. Näin ylläpidän siivouksen laatua sekä asiakastyytyväisyyttä, kuten myös työntekijöideni sekä asiakkaideni hyvinvointia. Hyvän siivouksen avulla olemme korona-aikanakin pystyneet omalta osaltamme vaikuttamaan asiakkaidemme sairaspoissaoloihin. Pidän sitä tärkeänä.

Laatutakuu-yrittäjänä minulle laatu ja nopea palvelu ovat kunnia-asioita. Huolehdin työn laadukkaasta toteutuksesta, asiakkaan kanssa aktiivisesta vuoropuhelusta sekä asiakkaan tyytyväisyyden takaamisesta. Toiminnassamme korostuu ystävällinen ja iloinen ulospäinsuuntautuneisuus, kohteliaisuus ja hyvä asiakaspalvelu. Yrityksen talousasiat ovat aina kunnossa.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Terveisin, Mourad

Mourad Aouinet palkittiin vuonna 2022 Vuoden Laatutakuu-yrittäjän tunnustuksella. Vuoden yrittäjä -tunnustuksen perusteena oli muun maussa vahva halu ja kyky kasvattaa liiketoimintaa. Aouinet on lisäksi palkittu vuonna 2020 Franny-palkinnolla sekä Laatutakuun Vuoden konkari-palkinnolla vuonna 2019.

Lue lisää Mourad Aouinetista ja Donies Siivouspalvelut Oy:sta:
laatutakuu.fi/ajankohtaista/vuoden-yrittaja-mourad-aouinet/
Laatutakuu-lehti 1/2020