Tuan Tran oli Franny Awards gaalan palkituin yrittäjä

Franny Awards oli yrittäjyyden juhlaa ja Laatutakuu-yrittäjä Tuan Tran oli yksi sen kirkkaimpia tähtiä. Hän oli juhlan palkituin yrittäjä; Vuoden Suunnannäyttäjä -palkinto, vuoden 2022 Laatutakuun Franny Awards -palkinto ja Vuoden Franchisingyrittäjä finalisti.

Fennian ja Elon myöntämä Vuoden Suunnannäyttäjä palkinto osoittaa, että Tuan Tran näyttää yritystoiminnallaan suuntaa yrittäjille ja koko siivouspalvelualalle. Tuan on toiminut Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2013, jonka jälkeen hän on viisinkertaistanut liikevaihtonsa. Hän kasvattaa yritystään tasaisesti ja on tällä hetkellä laajentamassa toimintaansa mm. kotisiivouksiin ja rakennussiivouksiin.

Tämä kasvunnälkäinen mies toimii myös työnantajana ja työllistää 12 henkilöä. Tuan kehittää yritystään keskittymällä myyntiin, asiakaspalveluun sekä perusteelliseen työntekijöiden perehdytykseen.

Tuan hyödyntää konseptia erinomaisesti, hän osallistuu aktiivisesti koulutuksiin ja tapahtumiin. Hän on myös aktiivisesti mukana kehittämässä oman yrityksensä lisäksi koko Laatutakuu-ketjun toimintaa.

Tuan tekee laadukasta siivousjälkeä ja hän on mieletön asiakaspalvelija. Asiakastyytyväisyys onkin huippuluokkaa, NPS 81! Positiivinen ja avulias ”kaikki onnistuu” asenne, asiakkaan toiveiden kuuntelu ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät Tuanista todella pidetyn sekä asiakkaiden, työntekijöiden, muiden yrittäjien että ketjun henkilöstön keskuudessa.

Koko Laatutakuu-ketju onnittelee Tuania hienosta työstä ja palkinnoista!

Ota yhteyttä Tuan Traniin / Tat Wipe Oy