Tat Wipe Oy

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa
Siivous
4,53
78 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

Tyytyväinen asiakas — Siitä meidät tunnetaan!

Tat Wipe Oy on yrityssiivousten kokenut ammattilainen Vantaalla, olemme palvelleet yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikkialla pääkaupunkiseudun alueella vuodesta 2013 alkaen.

Siivoamme yritysten ja kiinteistöjen tilat lattiasta kattoon asiakkaan toiveiden mukaan. Palveluihimme lukeutuvat muun muassa kotisiivoukset, toimistosiivoukset, porrassiivoukset ja taloyhtiöiden siivoukset sekä rakennussiivoukset. Hoidamme ylläpitosiivousten lisäksi muun muassa ikkunoiden pesut ja peruspesut, lattioiden vahaukset sekä muut pintakäsittelyt. Hoidamme ammattitaidolla myös kertaluontoiset suursiivoukset.

Siivoamme asiakkaidemme tiloja kymmenhenkisen tiimin voimin. Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ja luotettavia siivousalan ammattilaisia. Palvelemme ammattitaidolla ja hienovaraisesti kaikenlaisissa tiloissa. Siivouksissa pyrimme toteuttamaan kaikki asiakkaamme toiveet. Siivoukset hoidetaan tehokkaasti, tasokkailla ja turvallisilla siivousaineilla, korkeiden laatukriteereiden mukaisesti. Tarvittaessa hoidamme siivouksen esimerkiksi 100 % luonnonaineista valmistetuilla puhdistusaineilla. Palvelemme sinun aikataulusi mukaan emmekä häiritse työntekijöidesi työntekoa. Kerro meille mitä tarvitset — me toteutamme mieleisesi palvelukokonaisuuden.

Jos etsit tehokasta ja tarkkaa yritystä toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota meihin yhteyttä! Hoidamme kaikenlaiset siivoukset muun muassa yritystiloissa ja toimistoissa sekä rappukäytävissä ja muissa taloyhtiöiden tiloissa. Voit myös pyytää meidät tutustumiskäynnille. Käymme mielellämme tutustumassa asiakkaidemme tiloihin ennen yksityiskohtaisen tarjouksen tekemistä.

Lue lisää täältä: www.tatwipe.fi

Terveisin, Tuan

”Yhteistyö sujuu hyvin. Menee omalla painollaan, kun siivooja tuntee talon niin hyvin. Hän on joustava erikoistilanteissa, joita on ollut pitkästä aikaa.”
Örum Oy Ab 1/2020

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Siivooja hoitaa tilat kuin omansa.”
Örum Oy Ab 2/2021