Saber Belmabrouk aloitti Laatutakuu-yrittäjänä

Joulukuussa pääkaupunkiseudulla aloitti uutena siivousyrittäjänä Saber Belmabrouk. Belmabrouk on työskennellyt Italiassa 10 vuotta rakennusalalla ja Suomessa työmaakohteista sekä rakennussiivouksesta on kertynyt kokemusta jo yli 13 vuoden ajalta.

Tuttu Laatutakuu-yrittäjä suositteli ketjuun liittymistä ja se tuntui heti omalta vaihtoehdolta. Minulla on korkea työmoraali ja halusin päästä enemmän vaikuttamaan omaan työhöni, mutta aiempaa yrittäjäkokemusta minulla ei ollut. Ketju on kuitenkin auttanut kaikessa ja olen saanut hyvin tukea kaikissa aloitukseen liittyvissä asioissa, Belmabrouk kertoo.

Belmabroukin yritys, Timantti Siivouspalvelut, tarjoaa siivouspalveluita toimistoihin, liikekiinteistöihin, myymälätiloihin ja kuntosaleille. Kaiken tyyppisten kohteiden siivous kuitenkin onnistuu. ”Asiakaspalvelussa minulle on tärkeintä hyvä kommunikaatio. Otan mielelläni vastaan myös palautetta. Olen tarkka työn jäljestä ja laadunvarmistus tehdään aina työn tekemisen jälkeen”, Belmabrouk kuvailee vahvuuksiaan.

Belmabrouk ottaa mielellään vastaan haasteita ja aloittaa yrittäjänä innokkaana. Tavoitteena on kehittää yritystä sekä omaa ammattitaitoa ja tulevaisuudessa kasvattaa liiketoimintaa.