Timantti Siivouspalvelut

  • Espoo
  • Helsinki
  • Vantaa
Siivous
3,81
43 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

Olen Saber Belmabrouk, Laatutakuu-yrittäjä Helsingistä. Yritykseni Timantti Siivouspalvelut tarjoaa siivouspalveluita yrityksille ja taloyhtiöille tarkalla ja laadukkaalla otteella pääkaupunkiseudulla – Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Palveluvalikoimaani kuuluu ylläpitosiivoukset toimistoihin, myymälöihin, portaisiin sekä erilaisiin liike- ja asiakastiloihin, kuten kuntosaleille. Ylläpitosiivouksen lisäksi kauttani saat peruspesut ja ikkunoiden pesut sekä erilaiset pintakäsittelyt. Hoidan myös suursiivouksia sekä rakennussiivousta.

Palvelen aina ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti kaikenlaisissa tiloissa. Olen ahkera ja luotettava siivousalan ammattilainen. Siivouksessa minulle tärkeintä on työn laatu ja laadunvarmistus tehdäänkin aina työn tekemisen jälkeen. Toiminnassani korostuu myös ystävällinen palvelu ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Otan mielelläni vastaan palautetta ja haluan jatkuvasti kehittää toimintaani ja palveluitani. Laatutakuu-yrittäjänä käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani. Jos etsit tehokasta ja työtä reippaalla otteella tekevää yritystä toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Ystävällisin terveisin,
Saber