Juri Pekkola ja Tuomo Puharinen aloittivat Laatutakuu-yrittäjinä

Marraskuussa 2021 pääkaupunkiseudulla aloitti uusina Laatutakuu-yrittäjinä Juri Pekkola sekä Tuomo Puharinen, perustamansa Noste Kiinteistöpalvelut Oy:n alla. Kaksikko ovat vankkoja kiinteistöhuollon ammattilaisia, monien vuosien työkokemuksella.

Pekkola kertoo, että yrittäjyyden aloittamiseen vaikuttivat erityisesti positiivinen palaute, jota he olivat kuulleet tutuiltaan ja nykyisiltä Laatutakuu-yrittäjiltä. Hyvät tilastot tyytyväisyyden osalta sekä valmis paketti toimintamalleineen yrittäjyyden aloittamiseen saivat Pekkolan ja Puharisen hakemaan huomatessaan Laatutakuun haun olevan avoinna.

– Yrittäjyyden alku on sujunut hyvin ja se on vastannut odotuksia. Paljon on tullut uutta asiaa alkuun, mutta olemme olleet tyytyväisiä ketjun apuun ja tukeen, jonka vuoksi ei ole tarvinnut olla yksin asioiden kanssa. Aina on voinut soittaa, jos on jotain kysyttävää ja muut yrittäjät ovat olleet myös tukena tarvittaessa. Lisäksi koulutukset ovat järjestyneet Laatutakuun kautta, kertoo Pekkola.

Alalla pitkään toimineena ja yrittäjähenkisenä kaksikkona Pekkola ja Puharinen odottavat innolla, että pääsevät hyödyntämään osaamistaan ja luomaan kestäviä asiakassuhteita. Työn parhaina puolina he nostavat työnsä monipuolisuuden ja vaihtelevuuden, sekä mahdollisuuden ketjun tuella kehittää itseään ja osaamistaan. Lisäksi he arvostavat mahdollisuutta yrittäjänä vaikuttaa tärkeisiin asiohin ja päättää itse työnsä järjestelystä.

Yrittäjyyden alku asiakkaiden kanssa on sujunut Pekkolan ja Puharisen mukaan hyvin. Noste Kiinteistöpalvelut Oy valittiin YIT:n rakennuttaman Helsingin Kivi –uudiskohteen kiinteistöhuoltoyhtiöksi. Alkuyhteistyö on sujunut positiivisissa merkeissä. Lue lisää yhteistyön alusta sekä kiinteistöhuoltoyhtiön valintaprosessista täältä.

***

Oletko kiinnostunut Laatutakuu yrittäjyydestä? Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Lue lisää.