Kai Heiskanen aloitti Laatutakuu-yrittäjänä

Laatutakuu-ketjun siivousyrittäjien kokoonpano sai vahvistusta Oulun seudulla, Kai Heiskasen aloittaessa siivousyrittäjänä 1.12.2022. Heiskasen yritys Frankin Siivous tarjoaa siivouspalveluita toimistotiloihin sekä taloyhtiöiden rappuihin.

Heiskanen on työskennellyt pitkään Etelä-Suomessa. Hän kertoo koko uransa ajan tehneen töitä kiinteistöhuollon, rakennuksien ja autonkuljetustöiden parissa. Kiinteistöhuollon tehtävistä Heiskaselle olikin muun muassa rappusiivoukset sekä asiakaspalvelutehtävät jo ennestään tuttuja.

Heiskanen on alun perin Kuusamosta kotoisin ja nyt hän on muuttanut takaisin Pohjois-Suomeen yrittäjyyden aloituksen yhteydessä. Heiskanen kertoo yrittäjyydessä kiehtoneen erityisesti yrittäjyyden vapaus sekä vastuu. ”Yrittäjänä voi tehdä töitä itselleen ja itsekseen. Silloinhan on paras työkaveri itselleen, tietää varmasti kenen kanssa tekee töitä” tokaisee Heiskanen. ”Yrittäjänä toki myös vastaa itse itselleen siitä, että työt tekee hyvin.”

Heiskanen korostaa siivoustyön tärkeyttä ja tekijöiden tarvetta yhteiskunnassa. Lisäksi hänelle on tärkeää, että työ toteutetaan hyvin ja täsmällisesti. ”Minulle tärkeintä on, että asiakas on tyytyväinen ja saa sitä, mistä tämä maksaakin” Heiskanen painottaa.

Heiskanen kertoo marraskuun lopulla Laatutakuu-yrittäjyyden alun sujuneen hyvin, vaikkakin hän odottaa, että pääsisi jo pian aloittamaan siivoustöiden parissa. Heiskanen on kuitenkin ehtinyt jo tavata asiakkaita ja käydä tutustumassa tuleviin siivouskohteisiinsa.