Frankin Siivous

  • Oulu
Siivous
4,29
17 arvostelua

Ammattimaista siivousta Oulun seudulla

Olen Kai Heiskanen, siivousyrittäjä Oulusta. Yritykseni Frankin Siivous tarjoaa Oulun seudulla ammattimaista toimistosiivousta sekä rappusiivousta. Tarjoan siivouspalveluita varmalla, täsmällisellä ja vastuullisella asenteella. Olen tarkka ja huolehdin, että asiakkaideni tilat pysyvät siistinä ympäri vuoden.

Olen ennen siivousyrittäjäksi ryhtymistä tehnyt pitkän uran muun muassa kiinteistöhuollon tehtävissä, jonka kautta esimerkiksi rappusiivoukset olivat jo varsin tuttua puuhaa. Hoidan ammattitaitoisella otteella toimistojen ja taloyhtiöiden rappujen siivousta. Siivousvalikoimaani kuuluvat muun muassa perus- ja ylläpitosiivoukset, sekä lisäksi tarpeen tullen myös peruspesut, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja Laatutakuu-ketjun kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Minulle tärkeintä on, että asiakkaani saavat sitä, mistä maksavatkin. Haluan aina varmistaa, että asiakkaani ovat tyytyväisiä toteuttamaani siivouspalveluun ja kehitämme yhdessä siivousta asiakkaan tarpeisiin soveltuvaksi. Teen työtä itsenäisesti, joten pystyn aina henkilökohtaisesti varmistamaan, että siivous toteutuu laadukkaasti ja ajallaan.

Jos etsit täsmällistä ja asiakkaitaan arvostavaa siivousyrittäjää toteuttamaan yrityksesi tai taloyhtiösi siivoukset, ota minuun yhteyttä! Keskustellaan ja luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteistyöterveisin,
Kai Heiskanen