Kimmo Halonen palkittiin Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla

Kirkkonummelainen kiinteistöhuollon yrittäjä Kimmo Halonen palkittiin ansaitusti Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla. Hän on toiminut yrittäjänä jo 17 vuotta, joista 6 vuotta Laatutakuu-yrittäjänä yrityksessään Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy.

Kiinteistöhuoltoa parhaalla asenteella

Kimmo Halonen on toiminut Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2017 ja kasvattanut yritystään tasaisesti. Kimmon yrityksestä saa kaikki kiinteistöhuollon palvelut ja siivoukset helposti ja vankalla ammattitaidolla yhden oven periaatteella. Viime vuonna tehdyt isot investoinnit mm. kalustoon mahdollistavat tulevaisuudessa entistä suuremman kasvun. Suunnitelmissa on ottaa isoja harppauksia uusien isojen kiinteistöasiakkuuksien kanssa. Työssä tärkeintä on kiinteistöhuollon hyvä laatu ja tyytyväiset asiakkaat, niistä ei tingitä kasvunkaan aikana. Kimmo työllistää tällä hetkellä 6 vakituista ja 10 osa-aikaista työntekijää. Nyt etsinnässä onkin hyviä ja vastuullisia tekijöitä mahdollistamaan kasvun.

”Olemme kuin pieni perhe, jossa olemme kaikki samalla viivalla. Minulle on tärkeää, että työntekijät tulevat mielellään töihin ja työyhteisö on hyvinvoiva. En käskytä vaan pyydän, yhdessä etsitään ratkaisut.”

Kimmo Halonen
Kiinteistöhuolto M. Korhonen Oy

Kimmon yrityksellä on hyvä tunnettuus, yrityksen autoteippaukset ja työvaatteet näkyvät katukuvassa ja asiakaskohteissa. Laatutakuu tuo toimintaan uskottavuutta, jolloin on helppo saada isompia yhteistyökumppaneita koska takana on iso hyvämaineinen ketju.

Kiinteistöhuoltoalan murros

Kiinteistöhuoltoala on vahvasti murroksessa ja tarvitaan uusia tapoja toimia. Taloyhtiöt ovat muuttuneet teknisemmiksi ja huoltoyhtiön rooli ammatillisena neuvonantajana on kasvanut. Kimmo Halonen tekee tiivistä yhteistyötä hallitusten ja isännöitsijöiden kanssa, hänen rautainen ammattitaitonsa kiinteistöhuollosta ja laajan skaalan teknisestä osaamisesta on saanut runsaasti kiitosta ja suositteluja. Lisäksi Kimmo tekee tiivistä yhteistyötä asukkaiden kanssa, yhdessä mietitään tulevaisuutta ja kehitetään toimintaa. Erityisen tyytyväisiä asukkaat ovat olleet nopeasta reagointiajasta huoltokutsuihin ja lumitöiden hyvästä hoitamisesta.

Ota yhteyttä: https://laatutakuu.fi/kiinteistohuolto-m-korhonen-oy/

Laatutakuu-ketju onnittelee lämpimästi Franny Awards -palkinnosta!