Elvi Mankinen palkittiin vuoden 2021 Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla

Pitkän linjan siivousyrittäjä Elvi Mankinen palkittiin ansaitusti vuoden 2021 Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla. Hän on ollut Laatutakuu-yrittäjä jo kunnioitettavat 20 vuotta ja oli ensimmäisiä yrittäjiä Laatutakuun laajentuessa Kuopioon.

Elvi on positiivinen ja pidetty bisnesnainen, joka toimii myös työnantajana ja työllistää 6 henkilöä. Elville työn laatu on ensiarvoisen tärkeää ja siitä kertoo korkea asiakaspysyvyys ja -tyytyväisyys. Useat asiakkaat ovat olleet Elvin matkassa koko 20 vuotisen yrittäjyyden ajan.

Elvi hyödyntää konseptia erinomaisesti, hän osallistuu aktiivisesti koulutuksiin ja tapahtumiin. Hän on myös suurena apuna muille yrittäjille ja kehittää oman yrityksensä lisäksi koko Laatutakuu-ketjun toimintaa.

”Minua aidosti kiinnostaa miten pintoja hoidetaan ja kuinka voin edesauttaa asiakkaan tiloja pysymään kunnossa pitkässä juoksussa.”

Elvi suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja kehittää omaa ja työntekijöidensä osaamista jatkuvasti. Elviltä löytyy kaupallisen pohjakoulutuksen ja yrittäjän ammattitutkinnon lisäksi merkittävä joukko sekä Laatutakuu-ketjun että ammattioppilaitosten järjestämiä siivouskursseja.

Elvi seuraa aktiivisesti siivousalan uusia tuulia ja kokeilee mielellään uusia laitteita sekä menetelmiä. Häntä kiinnostaa millä omaa työtä voi helpottaa ja keventää sekä miten työnjälki saadaan parhaaksi ja asiakkaat tyytyväisiksi. Elville on tärkeää, että työ on tehokasta ja tekijälle mielekästä.

Koko Laatutakuu-ketju onnittelee Elviä hienosta urasta ja palkinnosta!

Ota yhteyttä Elvi Mankinen / Siivousliike Eeman Oy