Siivousliike Eeman Oy

  • Kuopio
Siivous
3,90
40 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Kuopiossa

Siivousliike Eeman Oy on yrityssiivouksen ammattilainen. Yrityksemme on toiminut vuodesta 2002 lähtien Tmi Kuopion Takuupesuna Kuopiossa ja sen lähialueilla. Vuonna 2016 yritys muutettiin Siivousliike Eeman Oyksi.

Hoidamme ammattitaidolla vaativatkin yritys-, toimisto- ja myymäläsiivoukset sekä kotisiivoukset. Asiakaskuntaamme kuuluu mm. myymälät, toimistot, tehtaat, rahtiterminaalit, hammaslääkäreiden vastaanottotilat jne. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja siksi haluamme vastata kaikkiin haasteisiin viivyttelemättä. Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, monipuolisuus ja tehokkuus. Haluamme myös huolehtia ympäristöystävällisyydestä sekä tuotteissamme että palveluissamme. Työssämme käytämme tasokkaita Diverseyn tuotteita. Näillä takaamme parhaan työnjäljen ja laadun.

Meiltä hankitusta siivouspalvelusta saat haluamasi lopputuloksen joustavasti ja luotettavasti, kokeneen asiantuntijan tekemänä. Siivouspalvelumme lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, joka koostuu asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden toteuttamisesta.

Hoidamme muun muassa yritys-, porras- ja ylläpitosiivouksia, peruspesuja ja vahauksia, muuttosiivouksia, rakennusten loppusiivouksia, teollisuussiivouksia, ikkunapesuja ja otsointeja. Lisäksi tarjoamme kotisiivouksia ja kotipalveluja. Kotipalveluna tarjoamme muun muassa lähihoitajan antamaa apua kotona selviämiseen (ulkoiluapu, ruuanvalmistus, pesuilla käyttäminen jne).

Haluat varmaan yrityksesi toimitilojen olevan puhtaana ja siistinä! Luota kokeneeseen ja ammattitaitoiseen siivousliikkeeseen. Laajan siivouspalvelumme kautta saat juuri omiin tarpeisiisi sopivan siivouspalvelun. Ota meihin yhteyttä, puhelimitse tai sähköpostitse. Pyydä tarjous, sinä päätät, me siivoamme!

Lue lisää täältä: eeman.fi