Yrittäjällä on valinnan vapaus

Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus.

Laatutakuu-yrittäjä Marinka Rossi-Korhoselle yrittäjyydessä on tärkeää etenkin vapaus valita. Aiemmassa kokin ammatissaan hän oli tottunut fyysiseen työhön ja pitkiin työpäiviin. Kun perhe kasvoi, ravintolan kolmivuorotyö ei enää tuntunut kivalta, joten yrittäjyys rupesi kiinnostamaan.

– Aloittaessani Laatutakuu-yrittäjänä keväällä 2014 pidin yrittäjyydessä parhaana sitä, että saan itse päättää omasta asiakaspaketistani ja määritellä sen mukaan itsenäisesti työpäivieni kulun – tietenkin asiakkaideni tarpeet huomioiden, yrittäjän vapaudesta iloitseva Marinka kertoo.

Työn joustavuus mahdollistaa sen, että äidin työpäivät on mahdollista ajoittaa niin, että aikaa jää myös yhdessä ololle syksyllä koulun aloittavan perheen pikku vesselin kanssa.

Vehmersalmella asuvan Marinka Rossi-Korhosen useimmat työpäivät alkavat Kuopion Motonetissä.

– Aloitin täällä muutama vuosi sitten ja meillä on mennyt puolin ja toisin oikein kivasti. Hommat sujuvat ja tutuiksi ollaan tultu, melkein kuin kotonaan olisi, Marinka naurahtaa.

Sisustajantien Motonetin myymälä avaa ovensa yhdeksältä asiakkaille. Sitä ennen Marinka on ahkeroinut myymälän pitkillä käytävillä jo kolmatta tuntia.

Yli 150 000 tuotteen myymälän halutaan olevan jatkuvasti supersiisti asiakkaita varten. Myymälätilojen lisäksi Marinka huolehtii myös sosiaalitilojen ja varastotilojen puhtaanapidosta.

– Kun täällä on valmista, siirryn seuraavaan kohteeseen. Kaikkiaan minulla on siivouskohteita tällä hetkellä reilut kymmenen tässä Kuopiossa ja lähiympäristössä. Maanantaisin teen pidemmän päivän, mutta jokainen päivä on erilainen ja työpäivien pituudet vaihtelevat. Voin kuitenkin myös itse junailla aikatauluja.

Marinka Rossi-Korhosen useimmat työpäivät alkavat Motonetissä. Videolla hän kertoo kokemuksiaan Laatutakuu-yrittäjyydestä.

10 hyvää syytä ryhtyä Laatu­takuu-yrittäjäksi

  1. Markkinoilla testattu liiketoimintamalli
  2. Tunnettu ja hyvä­maineinen brändi
  3. Valmis yritysasiakas­kunta ilman lisämyyntiä
  4. Heti mukava ansiotaso
  5. Aluepäälliköiden ja koko franchisingtiimin antama kattava tuki
  6. Toimivat talous­hallintopalvelut
  7. Alkurahoitus
  8. Edulliset keskitetyt hankintakanavat
  9. Jatkuva koulutus ja valmennus
  10. Toisten Laatutakuu-yrittäjien tuki ja kannustus

Lue lisää Laatutakuu-yrittäjyydestä täältä.