Vuoden 2021 Laatutakuu-yrittäjä on savolainen Ikechukwu Onyehide

”Rakastan ihmisiä! Juttelen avoimesti ja pystyn puhumaan ihan kaikkien kanssa, ja teen sitä mielelläni myös työn tekemisen yhteydessä. Asiakkaani ovat minulle enemmän kuin asiakkaita”, sanoo Vuoden Laatutakuu-yrittäjänä palkittu Ikechukwu Onyehide menestymisensä salaisuudeksi.

Siilinjärven ja Kuopion alueella reilut 11 vuotta Laatutakuu-yrittäjänä toiminut Ike Onyehide ei ole missään vaiheessa haaveillut yrityksensä kasvattamisesta. Yksin töitä tehdessään hän kokee pystyvänsä vaikuttamaan työhönsä, se on hänelle tärkeää.

”Haluan hoitaa kaiken itse, kokonaisvaltaisesti – ja pitää kaikki langat omissa käsissä. Arvostan siistiä ja tarkkaa työtä, ja se on aina oman työni lähtökohta.”

Siivousyritys Loistotakuun työt vakiintuneen asiakaspiirin parissa tulee hoidettua taatusti huolella ja sovitusti. Palkittu yrittäjä onkin saanut erittäin hyvää asiakaspalautetta joustavuudestaan ja toimimisesta asiakkaidensa toiveiden mukaisesti.

”Asiakkaiden kanssa voin jutella milloin vaan. Helpointa on jutella aina kun nähdään, näin mitään asiaa ei jää selvittämättä. Palautteen saa suoraan.”

Ike Onyehide osaa myös säännöstellä omaa työn määräänsä ja ymmärtää pitää huolta omasta jaksamisestaan.

”Kun tekee paljon töitä, pitää myös välillä palkita itsensä. Onko se sitten vapaata tai joku muu itseä ilahduttava juttu, se on tärkeää. Tämä palkinto oli todellinen yllätys, en yhtään osannut aavistaa että tällaista tapahtuu tänä iltana täällä Gaalassa.”

Tuhannen euron matkalahjakortti sai nauravan miehen häkeltymään. Lomakohdetta tai ajankohtaa oli turha vielä arvuutella, niin yllättäen tämä palkinto tuli. Ike Onyehide on onnellinen siitä, että hänen kova työntekonsa on saanut koko ketjun arvostetun tunnustuksen. Hymy on entistä leveämpi.

”Voin todellakin suositella Laatutakuu-yrittäjyyttä. Sataprosenttisesti!”

FAKTA:

Vuoden Laatutakuu-yrittäjäksi valittiin Siilinjärvellä asuva Ikechukwu Onyehide, joka

on toiminut ketjussa yrittäjänä jo 11 vuotta. Hän hyödyntää erinomaisesti ketjun konseptia päivittäisessä työskentelyssä ja edesauttaa siten loistavasti koko ketjun mainetta ja markkinointia omalla alueellaan. Hän taitaa asiakaspalvelun ja ymmärtää asiakaskontaktoinnin merkityksen yritystoiminnassa. Siksi hänellä on erinomainen asiakastyytyväisyys ja asiakaspysyvyys. 

*******

Lue lisää Gaalasta https://laatutakuu.fi/ajankohtaista/laatutakuu-gaala-2021/

Kiinnostaako Laatutakuu-yrittäjyys? Lue lisää ja täytä hakemus!