Siivouspalvelu – kulusta investoinniksi

Siivous+ Plussan verran puhtaampi

Olemme uudistaneet Laatutakuu-siivouspalvelun. Uudistetun palvelumme tavoitteena on vähentää tartuntatautien leviämistä yrityksesi tiloissa. Samalla sairauspoissaolot vähenevät ja siivouspalvelu muuttuu kulusta investoinniksi. Tutustu plussan verran puhtaampaan Siivous+ Palveluun.

Me Laatutakuulla haluamme vastata nopeasti ja tehokkaasti muuttuvan maailman tarpeisiin – aina asiakastamme kuunnellen, mutkattomasti palvellen ja ympäristö huomioiden.

Siksi päivitimme siivouspalvelumme niin, että asiakkaamme saavat jatkossa tavallista tehokkaamman, haitallisia mikrobeja tuhoavan palvelun ilman uutta sopimusta tai lisämaksuja. Aina säännöllisen ylläpitosiivouksen yhteydessä ja tutulta siivoojalta.

Miten palvelumme kehittyy?

+ Pyyhimme kaikki kriittiset kosketuspinnat, kuten kahvat, hissipainikkeet ja vesihanat ihmisille ja ympäristölle turvallisilla aineilla. Näin estämme tehokkaasti taudinaiheuttajien leviämistä.

+ Estämme mikrobien tahattoman levittämisen tilasta toiseen

  • oikealla siivousjärjestyksellä puhtaasta likaiseen
  • käyttämällä jokaiselle siivousalueelle omia, värikoodattuja ja tehokkaita mikrokuituvälineitä.

+ Parannamme imuroidessa sisäilman laatua ja turvallisuutta HEPA-suodattimilla. High Efficiency Particulate Air on suodatintyyppi, joka poistaa pölynimurin poistoilmasta pölyn, siitepölyn, bakteerit ja muut partikkelit lähes sataprosenttisesti.

Puhtaampi työympäristö vähentää sairauspoissaoloja

Uudistetun palvelumme tavoitteena on vähentää tartuntatautien leviämistä yrityksesi tiloissa. Sairauspoissaolot vähenevät samalla, kun henkilökuntasi turvallisuuden tunne ja viihtyvyys lisääntyy.

Turvallinen, viihtyisä työympäristö on meille kaikille plussaa, nyt ja tulevaisuudessa.