Mourad Aouinet palkittiin Franny-palkinnolla

Mourad Aouinet palkittiin Franny-palkinnolla

Laatutakuu-yrittäjä Mourad Aouinet palkittiin Franny-palkinnolla Franchisingyhdistyksen järjestämässä Franny Awards -tapahtumassa. Aouniet pääsi myös finaaliin asti kilpailemaan asiantuntijaraadin valitseman Vuoden parhaan franchisignyrittäjän tittelistä.

Seitsemän vuotta Laatutakuu-yrittäjän toiminut Mourad Aouinet palkittiin Franny-palkinnolla ja valintaa perusteltiin mm. seuraavalla tavalla:

  • Tämä herrasmies toimii todella vastuullisesti. Hän hyödyntää konseptia monipuolisesti. Hän huolehtii siitä, että yrityksen talous on aina kunnossa ja tekee mielellään yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa.
  • Hänen siivousjälkensä ja asiakaspalvelunsa on todistetusti loistavaa, sillä hänen asiakastyytyväisyytensä on huippuluokkaa. Hän ymmärtää henkilökohtaisen asiakaspalvelun merkityksen ja reagoi nopeasti asiakaspalautteisiin vaikka olisi itse toisella mantereella.
  • Oman aktiivisen toimintansa ansiosta yrittäjä on saanut kasvatettua asiakaskuntaansa siten, että toimii myös työnantajana viidelle työntekijälle.

Voit lukea lisää Mouradista Laatutakuu-lehdestä täältä.

Franny-palkinnon historia juontaa Yhdysvaltoihin, missä International Franchise Association (IFA) kehitti Franny-palkitsemiskäytännön. Elokuvamaailman Oscar-patsasta muistuttavan palkinto otetiin käyttöön 1980-luvulla. Arvostettu Franny on jaettu vuosittain eri maissa menestyneille franchiseyrittäjille. Frannyn merkitystä lisää sen kansainvälinen tunnettuus. Yhdysvaltojen lisäksi palkintoja jaetaan vuosittain esimerkiksi monissa Euroopan maissa. Frannylla palkitsevat yrittäjiään myös maailmanlaajuisesti toimivat ja tunnetut ketjut. Suomessa Frannyja on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Frannyt on jaettu Suomen Franchising-Yhdistyksen vuosittaisessa gaalajuhlassa, joka uusiutui vuodeksi 2011. Siitä lähtien juhlallinen ja viihteellinen tilaisuus tunnetaan Franny Awards -nimellä. Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsenketjut jakavat Frannyt menestyneille yrittäjilleen. Vuoden Franchsingyrittäjä valitaan myös Franny-palkittujen joukosta. Franny-gaalasssa eli nykyisin siis Franny Awardseissa valitaan myös Vuoden Franchisingketju. Valinnan suorittaa arvovaltainen raati. Lähde: https://www.frannyawards.fi/taustaa

Tiedote Franny Awardsista 2020 täältä.

Kuva: Akifoto