Mikä tekee siivouskumppanista plussan verran paremman?

Siivousliikkeen jäljiltä paikkojen pitää olla puhtaat ja siistit, sehän on selvää. Mutta siivouskumppanilta kannattaa edellyttää enemmän, sillä luotettava siivousliike haluaa mennä piirun verran pidemmälle. Kolme sanaa erottaa jyvät akanoista: puhtaus, palvelu ja helppous.

Plussan verran puhtaampaa

Laatutakuu-yrittäjä tekee kaikkensa pitääkseen tilasi siisteinä ja viihtyisinä, sillä hänen elantonsa ja menestyksensä ovat täysin riippuvaisia asiakkaiden tyytyväisyydestä. Lisäksi hän on oman alansa ehdoton asiantuntija, sillä hän tekee mitä todennäköisimmin itsekin työtä omissa kohteissaan.

Plussan verran puhtaamman lopputuloksen tuottaa myös toimitilojen Siivous+ Palvelu, jonka Laatutakuun asiakkaat saavat ilman erillistä sopimusta tai lisämaksua. Puhtaamman ja turvallisemman työympäristön takaava palvelu tuhoaa näkymättömiä taudinaiheuttajia, joten se ehkäisee tartuntatautien leviämistä, vähentää sairauspoissaoloja sekä lisää turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä.

Siivous+ perustuu oikeiden aineiden käyttöön, tarkoituksenmukaisiin välineisiin sekä oikeaan työjärjestykseen. Kaikki kosketuksille alttiit pinnat pyyhitään ylläpitosiivouksen yhteydessä desinfioivilla ja ympäristölle turvallisilla aineilla. Lattiat imuroidaan imureilla, joissa on pölyn, siitepölyn ja bakteerit poistava HEPA-suodatin, joten sisäilma pysyy terveellisempänä. Muussa siivouksessa käytetään ultramikrokuituliinoja ja mikrokuitumoppeja, jotka sitovat likaa tehokkaasti. Lisäksi työt tehdään oikeassa järjestyksessä, jotta taudinaiheuttajat eivät leviä tahattomasti tilasta toiseen.

Plussan verran palvelevampaa

Yrittäjä on oman työelämänsä herra, joten hän kykenee poikkeukselliseen joustavuuteen. Lisäksi hänellä on vain rajallinen määrä asiakassuhteita, joten hän pystyy aidosti pitämään huolta asiakkaistaan ja tarjoamaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiset palvelut. Kirsikkana kakun päällä Laatutakuun asiakkaat voivat nauttia monista lisäpalveluista, joita vain pieni ja ketterä yrittäjä voi tarjota.

Laatutakuu-yrittäjä huolehtii siivouksen lisäksi tarvittaessa, että työntekijöillä on esimerkiksi tuoreita kukkia pöydillään sekä kahvia ja virvokkeita kaapissa. Ja jos niin halutaan, hän jopa huolehtii, että toimistokoirat saavat ulkoilutuksen.

Laatutakuu-ketjussa itsenäisenä yrittäjänä toimiva Lotfi Trabelsi on ottanut tinkimättömän palvelualttiuden ohjenuorakseen.

– Haluan palvella asiakkaita hyvin ja asiakaspalvelu on aina toiminnassa etusijalla, Trabelsi toteaa.

Plussan verran helpompaa

Vaikka Laatutakuu-yrittäjä työskentelee itsenäisesti, hän ei loppujen lopuksi tee työtä itselleen. Hänen tehtävänsä on huolehtia asiakkaiden toimitilojen siisteydestä ja puhtaudesta ja tarjota toivotut palvelut, jotta asiakkaan työntekijöiden on turvallista ja viihtyisää käydä töissä. Laatutakuu-yrittäjien asiakkaat voivat aina luottaa siihen, että kaikki työt hoidetaan tismalleen siten kuin on sovittu.

Ja mikä tärkeintä: tehdä kaikki edellä mainittu siten, ettei asiakkaan ja hänen työntekijöidensä tarvitse huolehtia mistään eikä puuttua asioiden kulkuun. He voivat vain keskittyä olennaiseen eli omaan työhönsä.

– Tyytyväinen asiakas on tärkein. Haluan omalta osaltani olla nostamassa siivousalan arvostusta ja teen työni aina ylpeydellä, Laatutakuu-yrittäjä Laura Linkoala summaa.

Mikä takaa plussan verran paremman siivouksen, palvelun ja helppouden?

Vastaus yllä olevaan kysymykseen löytyy taannoisesta blogistamme. Siinä avataan, miksi itsenäisen yrittäjän into ja vahvan ketjun tuki ovat lyömätön yhdistelmä, josta koituvat hyödyt satavat asiakkaan laariin. Itsellinen yrittäjä tekee kaikkensa, jotta asiakas on tyytyväinen, ja vahvan ketjun tuki takaa, että hänellä on edellytykset siihen.

Laatutakuu-yrittäjä Hassan Dassouki tiivistää asian osuvasti.

– Minulle on yrittäjänä tärkeää asiakastyytyväisyys sekä luottamussuhteen luominen. Haluan osoittaa, että olen aktiivinen osapuoli asiakassuhteessa ja että välitän asiakkaasta. Panostan sekä asiakkaiden tyytyväisyyteen, että omaan osaamiseeni. Koen, että Laatutakuu tarjoaa minulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa toimintaani yrittäjänä.