Laura Linkoala aloitti Laatutakuu-yrittäjänä

Laatutakuu-ketju sai vahvistusta Turun alueelle, kun helmikuussa 2022 uutena siivousyrittäjänä aloitti Laura Linkoala Paimiosta. Linkoalan yritys, SiivousNinjat, tarjoaa siivouspalveluita erilaisiin toimitiloihin – toimistoista tuotantotiloihin sekä terveydenhuollon toimipisteisiin. SiivousNinjat toimii Turun lisäksi sen lähialueilla, kuten Paimiossa, Paraisilla, Kupittaalla, Salossa, Halikossa, Kaarinassa ja Liedossa.

Linkoala siirtyi siivousalalle kaupanalan esimiestehtävistä, jossa hän toimi lähes 10 vuoden ajan. Samalla hän alkoi pohtia mahdollista yrittäjyyttä ja Laatutakuu-ketjuun hän törmäsi sattumalta.  ”Olin miettinyt, että haluaisin lähteä yrittäjäksi, mutta yrittäjyys yksin ilman taustatukea vaatii hyvin paljon rohkeutta. Eri vaihtoehtoja tutkiessani päädyin Laatutakuun sivuille ja laitoin hakemuksen. Vakuutuin Laatutakuun konseptista jo ensimmäisessä tapaamisessa ja sain tarvittavan tuen ja hyvät avut yrittäjyyden alkuun.”, Linkoala kertoo.

Ketjuun liittymisen eduiksi Linkoala mainitsee erityisesti valmiin asiakaskunnan, koska näin yrittäjän ei tarvitse lähteä liikkeelle nollasta. On helpottavaa, että taustalla tukena ovat ketjun kokeneet ammattilaiset ja apua on aina saatavilla.

Siivoustyön kohokohdiksi Linkoala nostaa asiakaskohtaamiset ja mahdollisuuden parantaa asiakkaan kokemusta siivouspalveluista. ”Tyytyväinen asiakas on tärkein”, Linkoala sanoo. Pitkästä kaupanalan urasta Linkoalalla kumpuaakin vahva asiakaspalvelutaito. Yrittäjäksi Linkoala on lähtenyt reippaalla ja positiivisella asenteella.  ”Haluan omalta osaltani olla nostamassa siivousalan arvostusta ja teen työni aina ylpeydellä”, Linkoala kertoo.

***

Oletko kiinnostunut Laatutakuu yrittäjyydestä? Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Lue lisää.