Yrittäjää ei laiteta – siksi Laatutakuu siivoaa plussan verran paremmin

Laatutakuu on paikallisesti toimivista yrittäjistä koostuva ketju. Itsenäisesti toimivien yrittäjien into ja vahvan ketjun tuki ovat yhdistelmä, josta koituvat hyödyt satavat asiakkaiden laariin.

Laatutakuu-yrittäjät tekevät lähes poikkeuksetta itsekin siivoustyötä omissa kohteissaan, joten he ovat oman alansa parhaita asiantuntijoita.

– Laatutakuun etu asiakkaalle on ehdottomasti yrittäjävetoisuus. Itsenäinen, paikallisesti toimiva yrittäjä on sitoutuneempi ja lähempänä asiakasta kuin kasvoton isompi firma. Onhan se helpompaa ostaa siivoustyö yrittäjältä, joka itsekin tekee sitä ammatikseen, kuin  myyjältä, joka vain myy palvelua, mutta ei tee sitä käytännössä, Laatutakuun aluepäällikkö Ahmet Akin toteaa.

Yrittäjä puskee piirun verran pidemmälle – ketjun tuella

Yrittäjyys merkitsee myös siitä, että yrittäjä tekee kaikkensa, jotta asiakas on tyytyväinen.

– Yhtälöhän on loppujen lopuksi aika yksinkertainen. Kun yrittäjä tekee työn, hän myös panostaa siihen, sillä hänellä enemmän voitettavaa. Tai kääntäen, hänellä on enemmän hävittävää, jos työt tehdään vasemmalla kädellä, eikä asiakas ole tyytyväinen, Ahmet Akin jatkaa.

Laatutakuun asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse panna kaikkia munia samaan koriin tai sitoutua sataprosenttisesti vain yhteen yrittäjään. Vaikka Laatutakuu-yrittäjä toimii itsenäisesti, hänen taustatukenaan on vahva ketju, joka varmistaa palvelun tasaisen laadun ja tulee apuun esimerkiksi muutos- tai poikkeustilanteissa.

Plussan verran paremmin

Laatutakuu-ketjussa toimiva yrittäjä tarjoaa plussan verran parempaa siivouspalvelua – sekä varsinaisen siivoustyön että asiakaspalvelun näkökulmista.

Ensinnäkin Laatutakuun asiakkaat saavat ilman erillistä sopimusta tai lisämaksua toimitilojensa ylläpitosiivouksen Siivous+ Palveluna, jonka tavoitteena on puhtaampi ja turvallisempi työympäristö. Palvelu tuhoaa näkymättömiä taudinaiheuttajia, joten se ehkäisee tartuntatautien leviämistä, vähentää sairauspoissaoloja sekä lisää turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä.

– Lähtökohta on, että käytämme oikeita aineita. Kaikki kosketuksille alttiit pinnat pyyhitään ylläpitosiivouksen yhteydessä desinfioivilla ja ympäristölle turvallisilla aineilla. Toisekseen on tärkeää käyttää oikeita välineitä. Esimerkiksi matot imuroimme imureilla, joissa on pölyn, siitepölyn ja bakteerit poistava HEPA-suodatin, joten sisäilma pysyy  terveellisempänä. Lisäksi pidämme huolta, että työt tehdään oikeassa järjestyksessä, jotta taudinaiheuttajat eivät leviä tahattomasti tilasta toiseen, Ahmet Akin luettelee.

Varsinaisen siivoustyön laadun lisäksi Laatutakuu-yrittäjät tarjoavat plussan verran parempaa asiakaspalvelua. Yrittäjällä on rajallinen määrä asiakassuhteita, joten hän pystyy aidosti pitämään huolta asiakkaistaan ja tarjoamaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiset siivouspalvelut. Myös työntekijöiden vaihtuvuus Laatutakuu-yrityksissä on erittäin pieni, joten asiakkaan käytössä on aina tuttu tiimi, joka osaa hommansa.

– Plussan verran parempaa asiakaspalvelua on myös tarjota asiakkaalle mahdollisuus antaa palautetta helposti. Se on tärkeätä, sillä siivous tehdään usein työajan ulkopuolella, jolloin siivooja ei välttämättä tapaa asiakkaita. Meillä on käytössä muun muassa Laatuposti ja Laatutakuu-appi, joiden avulla kommunikointi sujuu kumpaankin suuntaan kätevästi, Ahmet Akin kertoo.

Kirsikkana kakun päällä Laatutakuun asiakkaat voivat nauttia monista lisäpalveluista, joita vain pieni ja ketterä yrittäjä voi tarjota.

– Kyllä meidän yrittäjät käyvät kaupassa, täydentävät juomakaapit tai vaikka ruokkivat kilpikonnat, jos asiakas niin haluaa. Kaikki onnistuu, kun vain sovitaan, Ahmet Akin virnistää.

Heitä meille siivoushaaste!

Kaipaatko piirun verran lisää tehoa omien toimitilojesi siivoukseen? Heitä meille haaste, iso tai pieni. Me teemme sinulle ehdotuksen, jolla paikallinen Laatutakuu-yrittäjä siivoaa toimitilasi plussasti paremmin. Vaikeatkin haasteet ratkaisemme ripeästi – mahdottomat saattavat vaatia tovin enemmän miettimisaikaa.

– Siivouksen näkökulmasta mikään haaste ei ole liian vaativa meille. Työkalut, koneet ja välineet löytyvät kaikkeen siivoukseen. Samaten yrittäjiemme osaaminen riittää mihin vain – ja jos jotain osaamista ei syystä tai toisesta ole, se hankitaan, Ahmet Akin summaa.

Jätä tarjouspyyntö!

Tarvitsetko neuvoja oikean siivouskumppanin valintaan?

Tuore Siivouspalveluiden ostajan opas kertoo napakasti, mitä tarjouspyynnössä tulee olla, mitä asioita kannattaa painottaa siivouskumppanin valinnassa ja miten varmistat siivouksen ja yhteistyön laadukkuuden.

Tilaa maksuton opas