Leonard Terakaj aloitti Laatutakuu-yrittäjänä pääkaupunkiseudulla

Leonard Terakaj aloitti Laatutakuu-yrittäjänä pääkaupunkiseudulla tammikuussa 2022. Terakaj on pitkän linjan yrittäjä ja siivousalan ammattilainen. Yrittäjäkokemusta häneltä löytyy niin ravintola- kuin kuljetusalalta ja siivousalan kokemusta on kertynyt lähes 10 vuoden ajalta.

Franchisingliiketoiminta oli Terakajlle tuttua lähipiiristä ja siksi hän myös itse valitsi franchisingyrittäjyyden. ”Rekrytointiprosessi oli helppo ja kaikki lähti liikkeelle jouhevasti. Päällimmäisenä jäi mieleen franchisingkeskuksen henkilöstön ystävällisyys ja hyvä fiilis ketjusta”, Terakaj kertoo. Franchisingyrittäjyyttä hän suosittelisi kenelle tahansa, joka on yrittäjyydestä kiinnostunut.

Terakaj valitsi Laatutakuu-ketjun kattavan tuen takia. Tavoitteena hänellä on kasvattaa yritystään sekä liiketoimintaansa ja tulevaisuudessa myös toimia työnantajana ja työllistää. Myös Laatutakuun hyvä maine sekä monipuoliset yhteistyökumppanit, esimerkiksi työvälineisiin liittyen, vaikuttivat valintaan. Franchsingkeskuksen ammattilaisilta on saanut alussa valtavasti tukea, jota Terakaj arvostaa. Siivousyrittäjyys on lähtenyt käyntiin hyvin ja se on vastannut odotuksia. Siivoustyön parhaaksi puoleksi Terakaj mainitsee sen, kun näkee oman työnsä tulokset. Yrittäjyydessä hän arvostaa mahdollisuutta vaikuttaa omiin ansioihin sekä työn määrään. Terakaj odottaa innolla tulevaa, itsensä ja yrityksensä kehittämistä sekä kasvattamista.

***

Oletko kiinnostunut Laatutakuu yrittäjyydestä? Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Lue lisää.