Kirsi Leskinen aloitti syyskuussa Laatutakuu-yrittäjänä Kuopiossa

Kuopiossa aloitti uutena Laatutakuu-yrittäjänä Kirsi Leskinen 1.9.2021. Hänellä on pitkä tausta palvelualalla ravintolatyöstä, esim. kouluista ja päiväkodeista sekä henkilöstöravintoloista. Pitkän ravintolauran jälkeen Leskinen siirtyi kotisiivoukseen. Silloin heräsi ajatus siivousalan yrittäjyydestä.

– Olin miettinyt Laatutakuu-yrittäjäksi ryhtymistä pitkään ja hainkin yrittäjäksi jo Helsingissä asuessani mutta vasta nyt Kuopioon muuttaessani ajankohta tuntui oikealta, Leskinen kertoo.

Laatutakuu-yrittäjyyden Leskinen valitsi aloittamisen helppouden vuoksi. Ketjulta tulee valmiit asiakkaat ja konsepti mutta yrittäjällä on kuitenkin vapaus päättää itse omista asioistaan. Leskinen arvostaa myös ketjun apua rahoitus- ja verotusasioissa, jolloin niitä ei tarvitse itse selvitellä.

– Yrittäjyys on alkanut hyvin. Asiantuntija Arja Aarni on ollut mukana tutustumassa uusiin kohteisiin ja olen saanut häneltä hyvin tukea kaikissa aloitukseen liittyvissä asioissa. Saan olla päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, asiakaspalvelu on ravintolatyöstä tuttua ja tykkään siitä. Tulevaisuudelta toivon, että asiakkaani ovat tyytyväisiä ja palaute olisi positiivista, toteaa Leskinen.

***

Oletko kiinnostunut Laatutakuu yrittäjyydestä? Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun. Lue lisää.