Adrian Bunos aloitti Laatutakuu-yrittäjänä

Laatutakuu-ketju sai vahvistusta pääkaupunkiseudun alueella, kun Adrian Bunos aloitti siivousyrittäjänä 15.8.2022. Bunoksen yritys, Adrene, tarjoaa siivouspalveluita erilaisiin toimitiloihin sekä taloyhtiöiden tiloihin.

Bunokselle on tärkeää, että hän saa tehdä merkityksellistä työtä – hän haluaa aina siivota tilat kuin siivoaisi niitä itseään tai perhettään varten. ”Haluan, että asiakkaani kokee, että pidän huolta heidän turvallisuudestaan ja terveenä pysymisestään tiloja huoltamalla.” Erityisesti pandemian aikana Bunos kokee siivoustyön merkityksen korostuneen.

Ennen Laatutakuu-yrittäjäksi lähtemistä Bunos on työskennellyt monipuolisesti erilaisten työtehtävien parissa – aiempaa kokemusta löytyy siivouksen lisäksi muun muassa rakennustöiden ja ravintola-alan, elektroniikka-alan sekä teollisuuden parista. Yrittäjyys on kuitenkin ollut Bunoksen pitkäaikainen unelma ja tavoite. ”Olen halunnut ryhtyä yrittäjäksi, jotta voisin itse vaikuttaa omaan palkkaani sekä hallita omaa aikaani ja tekemistäni. Pidän siitä, että yrittäjänä se on itsestä kiinni, miten laajentaa ja kasvattaa omaa yritystoimintaa.”

”Halusin ryhtyä nimenomaan franchising-yrittäjäksi. Valmis paketti ja asiakaskunta tuntuivat hyvältä vaihtoehdolta, jotta yrittäjyyden pääsee heti aloittamaan”, kertoo Bunos. Ketjuun liittyminen vaikutti lupaavalta Bunoksen mukaan erityisesti Laatutakuu-ketjun takaaman turvan sekä laatukriteerien vuoksi. Lisäksi tuurausmahdollisuudet, koulutuksien tarjonta sekä mahdollisuus kehittyä olivat Bunoksen mielestä Laatutakuu-yrittäjyyden valttikortteja.

Laatutakuu-yrittäjyys on alkanut Bunoksen mukaan positiivisissa merkeissä. ”Viestintä on ollut todella sujuvaa jo alusta alkaen ja kaikki ovat olleet todella auttavaisia. Minulla on ollut alusta asti tervetullut olo, kuin minut olisi otettu osaksi suurta perhettä.” Bunos kertoo. Tulevaisuudelta Bunos odottaa yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja laajentamista, monipuolisten asiakassuhteiden luomista sekä oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämistä.