Adrene

  • Espoo
  • Helsinki
  • Kerava
  • Vantaa
4,67
15 arvostelua

Laadukasta siivoustyötä pääkaupunkiseudulla

Olen Adrian Bunos, siivousyrittäjä Helsingistä. Yritykseni Adrene on pääkaupunkiseudulla toimiva paikallinen yrityssiivouksien ammattilainen, joka tarjoaa siivouspalveluita osaavalla ja asiakaspalvelukeskeisellä otteella. Tarjoan siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla, Helsingin, Espoon, Keravan ja Vantaan alueella.

Siivoan yritysten ja kiinteistöjen tiloja lattiasta kattoon, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hoidan ammattitaidolla erilaiset toimitilasiivoukset, asiakaskuntaani kuuluvat muun muassa toimistot ja myymälätilat. Lisäksi hoidan taloyhtiöiden rappusiivouksia. Kauttani saat perus- ja ylläpitosiivouksien lisäksi tarpeen tullen myös peruspesut, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Koen työni arvokkaana ja haluan aina olla varma siitä, että asiakkaani ovat tyytyväisiä työni tulokseen. Siivoan tilat kuin itseäni varten, varmistaen niiden puhtauden ja turvallisuuden asiakkaalleni. Panostan aina työni laatuun sekä asiakkaani toiveiden ja tarpeiden huomioimiseen siivoustyötä toteuttaessani. Olen ahkera, tarkka ja luotettava toimija. Kehitän osaamistani jatkuvasti, sillä pidän uuden oppimisesta ja haluan varmistaa asiakkaideni saavan laadukkainta mahdollista siivouspalvelua.

Siivouksessa minulle on tärkeintä tyytyväinen asiakas – haluan työn laadun ja tuloksen vastaavan sitä, mitä asiakas on toivonut. Tavoittelen jatkuvan vuorovaikutuksen avulla varmistamaan asiakkaani toiveiden tulevan kuulluksi ja toteutetuksi. Tällä tavoin pyrin luomaan sekä ylläpitämään pitkäkestoisia asiakassuhteita. Haluan yhdessä asiakkaan kanssa rakentaa parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden ja teen aina parhaani työn toteutuksessa. Hoidan aina kaikki siivouspalvelut ammattitaitoisella ja positiivisella yrittäjän asenteella. Asiakkaalleni lupaan aina tarjota parasta mahdollista siivouspalvelua, ammattilaisen toteuttamana. Palveluni on aina hintansa arvoista.

Jos etsit ahkeraa, tarkkaa ja asiakkaitaan arvostavaa siivousyrittäjää toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota minuun yhteyttä! Luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteistyöterveisin, Adrian