Laatutakuu rekrytoi: etsimme viestintä- ja markkinointipäällikköä

Etsimme viestintä- ja markkinointipäällikköä Laatutakuu-ketjulle franchisingkeskukseen Helsinkiin. Etsimämme henkilö on kokenut viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Olet utelias kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja toteuttaa ulkoista ja sisäistä viestintää puhuttelevan ja kiinnostavan sisällön kautta. Vaikuttavat sisällöt, brändin kehittäminen, konseptointi, Employer Branding ja strateginen viestintä ovat intohimosi.

Pääasialliset tehtäväsi muodostuvat seuraavista:

  • Laatutakuu-ketjun viestinnän ja brändin johtaminen ja kehittäminen
  • Kokonaisvaltainen vastuu Laatutakuu-ketjun valtakunnallisesta ketju- ja yrittäjärekrytointimarkkinoinnista ​
  • Yrittäjien tukeminen viestinnän ja markkinoinnin asioissa​
  • Vastuu Laatutakuun applikaatioista, verkkosivuista, somekanavista, sekä intra- ja extranetistä​
  • Laatutakuu-lehden toimittaminen

Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että omaat vahvaa digiosaamista ja ymmärrystä sosiaalisen median mahdollisuuksista, markkinoinnin automaatiosta ja kumppanien hallinnasta. Sinulla on kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä digimarkkinoinnin strategian toteuttamisesta ja johtamisesta, sekä syvempää ymmärrystä digisisältöjen optimoinnista, tavoitehallinnasta ja analysoimisesta Google Adsin, Google Analyticsin ja muiden SEM- ja SEO-työkalujen, Facebookin, Instagramin ja LinkedInin kanssa.

Tehtävä edellyttää viestinnän ja/tai markkinoinnin korkeakoulututkintoa (YAMK tai maisteri) sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta vastuullisesta viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta. Etsimämme henkilö on proaktiivinen ja taitava vuorovaikuttaja, jolla pysyy langat käsissään kiireenkin keskellä. Laatutakuu-yrittäjien valmentava tukeminen viestinnän ja markkinoinnin kysymyksissä on arkipäivää, joten toivomme, että olet kannustava ja johdonmukainen yhteistyökumppani.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, kiinnostavan ja merkityksellisen tehtävän, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla. Pääset johtamaan ja kehittämään tunnustetun Laatutakuu-ketjun brändiä ja viestintää, tukien liiketoiminnan strategiaa ja tavoitteita. Saat ympärillesi kannustavan ja energisen tiimin, sekä viihtyisät ja modernit työskentelypuitteet. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäen pääkonttorilla. Globaali yritys tarjoaa myös mahdollisuuksia rakentaa omannäköistä uratarinaa. Tule mukaan Laatutakuun dynaamiseen jengiin!

Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera 30.5.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydettyä.

Hae tästä

Lisätietoa tehtävästä antaa ketjupäällikkö Liisa Väänänen, puh. 050 441 6381 tai liisa.vaananen@fi.issworld.com

Laatutakuu-ketju hoitaa valtakunnallisesti laadukkaita kiinteistöjen ylläpitopalveluita jo yli 50 paikkakunnalla. Tällä hetkellä palveluiden toimittamisesta vastaavat ketjun lähes 130 itsenäistä ja motivoitunutta Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuun asiakas- ja yrittäjätyytyväisyys ovat tutkitusti alan parhaita. Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on osa kansainvälistä ISS-konsernia. ISS työllistää maailmanlaajuisesti 510 000 henkeä, joista 8000 Suomessa. Laatutakuu on valittu jo kahdesti Suomen parhaaksi franchising-ketjuksi (2007 ja 2020). www.laatutakuu.fi, www.facebook.com/laatutakuu