Kirsi Viitaniemi on aloittanut Laatutakuu-ketjun Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkönä

Tamperelainen Kirsi Viitaniemi on aloittanut syyskuun alussa Laatutakuu-ketjun uutena aluepäällikkönä Itä- ja Pohjois-Suomen alueella. Hänellä on useiden vuosien kokemus franchising-yrittäjyydestä – Laatutakuu-yrittäjänä hän toimi viiden vuoden ajan. Hänellä on myös yrittäjyyden ulkopuolella pitkäaikainen kokemus siivous- ja kiinteistöhuoltoalan parista.

”Oma arvostus yrittäjiä kohtaan on tietysti suuri, kun olen itse kolmessa eri franchising-ketjussa ollut yrittäjänä. Toivon, että nykyisessä työssäni Laatutakuun aluepäällikkönä pystyn mahdollisimman hyvin olemaan yrittäjien tukena ja hyödyntämään aiempia kokemuksiani yrittäjänä. Odotan kyllä innolla oman alueeni yrittäjieni kohtaamista ja sitä, miten meidän yhteinen matka tästä jatkuu”, kertoo Viitaniemi.

Tilaisuuden avautuessa aluepäälliköksi lähtemiseksi Viitaniemi kertoo tarttuneensa mahdollisuuteen kaksin käsin. Hän kertoo olevansa innoissaan Laatutakuu-ketjuun palaamisesta: ”Kyllä tämä tuntuu vähän kuin olisi palannut takaisin kotiin. Laatutakuu-ketjussa aiemmin yrittäjänä toimiessani nautin yrittämisestä ja minulle jäi hyvät muistot ja hyvä mieli Laatutakuun yhteisestä hengestä ja fiiliksestä. Sen vuoksi olenkin nyt tässä. Odotan innolla yrittäjien sekä kollegoiden kohtaamista, toivottavasti nähdään pian!”

Kirsi Viitaniemen tavoitat sähköpostilla kirsi.viitaniemi@laatutakuu.fi tai puhelimitse 050 475 7885.