Laatutakuu on Kauppalehden Kestomenestyjä – jo kymmenen vuotta peräkkäin!

Laatutakuu kuuluu Menestyjä-yritysten joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin – jo kymmenen vuotta peräkkäin! Kauppalehden Kestomenestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani.

Meitä kymmenen vuotta peräkkäin Menestyjä-joukkoon kuuluneita on vuosittain vain alle prosentti suomalaisista osakeyhtiöistä!

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.

Menestyjä-yritykset poimitaan tilinpäätöstiedoista

Alma Talent Oy analysoi vuosittain suomalaisten yritysten menestystä oikaistujen tilinpäätöstietojen avulla. Menestyjäluokituksessa yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

  • kasvu
  • kannattavuus
  • tulos
  • maksuvalmius
  • vakavaraisuus
  • riskinsietokyky

Kultakin osa-alueelta yritys pisteytetään omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen toimialan muihin yrityksiin. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä. Me olemme olleet tällainen Menestyjäyritys jo kymmenen vuotta peräkkäin.

Lue lisää Kestomenestyjät -sertifikaatista alla olevista linkeistä!
https://www.almatalent.fi/tietopalvelut/palvelut/yritystietopalvelut/menestyja-sertifikaatti
https://www.kauppalehti.fi/yritykset/menestyjat