Etsimme nyt KETJUPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla kokemusta esimiestyöstä ja palvelutuotannon johtamisesta? Viihdytkö vastuullisessa työssä, jossa pääset kehittämään liiketoimintaa? Etsimme nyt franchisingketjullemme ketjupäällikköä pääkaupunkiseudulle. Voisitko sinä olla Laatutakuun uusi ketjupäällikkö?

Laatutakuu, toimistosiivous

Ketjupäällikkönä vastaat yksikkömme päivittäisestä ja vuosittaisesta toiminnasta. Toimit Laatutakuu-ketjumme aluepäällikköjen sekä muiden tiimin jäsenten esimerkillisenä ja innostavana esimiehenä. Toiminnallasi vastaat arjen sujuvuudesta sekä edistät liiketoimintaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laatutakuu-yrittäjien ja muiden työntekijöiden kanssa. Osallistut vastuualueesi toiminnan kehittämiseen ja raportoit Laatutakuun toimitusjohtajalle. Tehtävä on tulosvastuullinen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 8-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä palvelutuotannon johtamisesta sekä esimiestyöstä. Olet taitava neuvottelija, luotettava liiketoiminnan kumppani sekä luontainen verkostoituja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus, erinomaiset IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kiinteistöpalvelualalta sekä franchising-toiminnasta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja antoisan tehtävän näköalapaikalla, kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, sekä ison ja kansainvälisen organisaation tuen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Henri Häyrinen, puh. 040 774 1480.

Lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta viimeistään 3.1.2021.

Hae tästä