Cityvarasto apuna lisätilaa tarvittaessa

Elämässä on tilanteita, jolloin tulee tarve väliaikaiselle varastotilalle. Cityvarasto tarjoaa erikokoisia, siistejä ja valvottuja pienvarastoja monenlaisen tavaran säilyttämiseen. Cityvaraston pääkaupunkiseudun toimipisteiden siisteydestä huolehtii Laatutakuu-yrittäjä Jimi Metaliaj’n Finnlaatu Tmi.

Cityvarasto on Suomen johtava pienvarastoja vuokraava yritys, jolla on 42 toimipisteessään erikokoisia pienvarastoja sekä yksityishenkilöiden että yritysten väliaikaiseen tai pidempiaikaiseen varastointitarpeiseen.

”Olemme Avainlippu-tunnuksella toimiva ylpeästi kotimainen yritys, jolla on huima kasvuvauhti. Tunnettavuutemme ja suosiomme on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi, ja uusia toimipisteitä tulee jatkuvasti, viimeisimmät Kotkaan, Kouvolaan ja Espoon keskukseen”, markkinointipäällikkö Markus Liukkonen latelee Cityvaraston tuoreita kuulumisia.

”Siisteys on iso osa meidän imagoamme. Se ensivaikutelma, kun asiakas avaa nosto-oven ja astuu sisään Cityvaraston tiloihin, halutaan pitää miellyttävänä. Puhtaat lattiat ja raikas tuoksu… hyvä tunne siitä, että tänne voi huoletta ja hyvillä mielin varastoida omat tavaransa. Saammekin usein palautetta siitä, miten varaston siisteystaso, valoisuus ja lämpimät tilat ovat yllättäneet positiivisesti.” – Markus Liukkonen

Cityvaraston pääkaupunkiseudun toimipisteiden siisteydestä huolehtii Laatutakuu-yrittäjä Jimi Metaliaj’n Finnlaatu Tmi. Kahdeksan vuotta sitten Laatutakuu-ketjuun liittyneen yrityksen toiminnan peruspilareita ovat asiakastyytyväisyys, laatu, joustavuus ja rehellisyys.

”Kunnioitamme ja kuuntelemme asiakkaitamme, ja teemme asiat juuri niin kuin on sovittu. Teemme kaikkemme, että asiakas voi olla aina tyytyväinen meidän laatuumme” – Jimi Metaliaj

Artikkelin teksti Tuija Holkkinen, Kuvat Jari Härkönen

Lue koko artikkeli sekä muut kevään nostot Laatutakuu-lehdestä. Voit myös tutustua lehden aiempiin julkaisuihin täältä.