Luotettavaa siivouspalvelua

Laatutakuu on toiminut siivousalalla vuodesta 1993. Olemme erikoistuneet palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä asuinkiinteistöjä. Vuosien kokemus takaa, että siivouspalvelumme vastaa nykyajan vaatimuksia ja että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan varten suunnitellun siivouspalvelun. Laadukkaasta palvelusta vastaa jatkuvasti sama, vastuullinen Laatutakuu-ketjun siivousyrittäjä.

Kilpailukykyiseen hintaan

Kun valitset Laatutakuu-yrittäjän siivouskumppaniksesi, tiedät saavasi kilpailukykyiseen hintaan hyvää palvelua ja puhtaan lopputuloksen luotettavan ammattilaisen tekemänä. Siivoukset toteutetaan aina asiakaslähtöisesti, ja toimenpiteet mitoitetaan tismalleen tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

Uutteran yrittäjän voimin

Laatutakuu on paikallisesti toimivista yrittäjistä koostuva ketju. Itsenäisesti toimivien yrittäjien into ja vahvan ketjun tuki ovat yhdistelmä, josta koituvat hyödyt satavat asiakkaiden laariin.
Laatutakuu-yrittäjät tekevät lähes poikkeuksetta itsekin siivoustyötä omissa kohteissaan, joten he ovat oman alansa parhaita asiantuntijoita. Lue lisää, miksi Laatutakuu siivoaa plussan verran paremmin.

Siivous Plus -palvelu kaupan päälle

Laatutakuun siivousyrittäjiltä saat kaupan päälle tehokkaan ja huolettoman Siivous Plus -palvelun, joten tiloistasi tulee plussan verran puhtaammat.

Siivous Plus perustuu oikeiden aineiden käyttöön, tarkoituksenmukaisiin välineisiin sekä oikeaan työjärjestykseen. Kaikki kosketuksille alttiit pinnat pyyhitään ylläpitosiivouksen yhteydessä desinfioivilla ja ympäristölle turvallisilla aineilla.

Siivous Plus -palvelu:

  • tuhoaa näkymättömiä taudinaiheuttajia
  • takaa puhtaamman ja turvallisemman työympäristön
  • ehkäisee tartuntatautien leviämistä
  • vähentää sairauspoissaoloja
  • lisää turvallisuuden tunnetta ja viihtyvyyttä.
Pyydä tarjous nyt!

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia

Siivous on yksi logistiikkayhtö LTP Logisticsin vastuullisen toiminnan kulmakivistä

“Toimimme elintarvikealalla, joten on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on siivousasiat kunnossa. Siivousta voisi suorastaan pitää yhtenä vastuullisen toiminnan kulmakivistä.”
LTP Logisticsin laatu- ja ympäristövastaava Jaana Mäläskä

Lue asiakastarina

Alueensa paras ruokakauppa edellyttää laadukasta siivousta

”Meidän vakkarisiivooja on aina joustava ja valmis auttamaan, vaikka homma ei välttämättä kuuluisikaan tämän työtehtäviin. Palvelussa näkyy positiivisesti maalaisjärjen käyttö, ja siivoojan oma aktiivisuus ja omalähtöisyys on ollut mahtavaa.”
K-Supermarket-kauppias Joonas Ström

Lue asiakastarina

Pyydä tarjous!