EH Cleanse

  • Tampere
Siivous
3,00
1 arvostelua

Omistautuneen ammattilaisen tuottamaa siivouspalvelua Tampereella

Olen Ester Hartikainen, siivousyrittäjä Tampereelta. Yritykseni EH Cleanse tarjoaa Tampereen seudulla ammattitaitoista siivousta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Siivousyrittäjänä tunnusmerkkejäni ovat omistautuneisuus sekä lojaalius.

Olen kokenut siivousalan ammattilainen – olen työskennellyt siivouksen parissa jo 12 vuoden ajan. Olen elämäni aikana siivonnut laidasta laitaan kaikenlaisia kohteita, toimistotiloista haastaviin elintarvikepuolen tiloihin. Kokemukseni ansiosta olenkin luottavainen, että yritykseni pystyy tarjoamaan laadukasta siivousta kaikenlaisiin tiloihin. Yritykseni tarjoaakin palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan ja olen valmis ottamaan uusia haasteita vastaan. Tällä hetkellä tarjoan pääasiassa siivouspalveluja erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin.

Rakastan tuottaa laadukasta palvelua ja ylläpitää tyytyväisyyttä molemmin puolin. Kohtelen asiakkaitani kunnioittavasti ja asetan heidät aina etusijalle kaikessa – uskon vahvasti, että asiakas on aina oikeassa, ja asiakaspalveluni perustuukin tälle ajatukselle. Ylläpidän jatkuvaa viestintää asiakkaideni kanssa ja kuuntelen heitä, jotta voin pyrkiä toteuttamaan heidän toiveensa siivoustyötä toteuttaessani. Haluan tehdä työni paremmin kuin hyvin ja parasta työssäni onkin, kun näen hyvin suoritetun työn lopputuloksen sekä saan siitä palautetta tyytyväisiltä asiakkailta.

Olen omistautunut työlleni ja hoidan kohteitani lojaalilla sekä motivoituneella otteella. Olen sitoutunut työhöni ja asiakkaideni kohteiden huolelliseen siivoamiseen ja ylläpitoon. Asiakkaani voivat aina luottaa siihen, että sovitut työt tulevat tehdyksi laadukkaasti ja ajallaan. Kehitän osaamistani jatkuvasti ja kuuntelen saamaani palautetta, jotta voin varmistaa tarjoamani mahdollisimman laadukasta palvelua. Laatutakuu-yrittäjänä käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Minun tunnusmerkkejäni siivousyrittäjänä ovat omistautuneisuus, vakaus sekä lojaalius. Minulle on tärkeää menestyä työssäni, enkä suostu epäonnistumaan. Suoriudun kunnialla haastavimmistakin töistä, sillä omistaudun sille mitä teen enkä lopeta ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen – näin tiedän, että myös asiakkaani on tyytyväinen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla minuun yhteydessä kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Jos etsit luotettavaa ja motivoitunutta siivousalan yrittäjää toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteistyöterveisin
Ester

”Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.”