Tyytyväinen asiakas on todiste hyvästä työstä

Asiakastyytyväisyys on Laatutakuu-yrittäjien sydämenasia, joten siihen panostetaan. Hyvä työ kantaa hedelmää, kuten asiakkaidemme lausunnot kertovat.

”Hyvä yhteistyö kannattaa, sillä se tuottaa meille hyvää siisteyttä. Hyvä siisteys puolestaan tuottaa johdonmukaisuutta ja ennakoitavuutta ja siten myös turvallisuutta arkeen”, palvelun ja työn laatuun tyytyväinen asiakas kertoo.

LTP Logstics -asiakastarina

“Siivoojan oma aktiivisuus on ollut mahtavaa. Tiedän, että hommat tulevat aina hoidetuksi ja tilat ovat viihtyisät ja hygieeniset.”

K-Supermarket Martinlaakso -asiakastarina

“Jos pitää sanoa kolme sanaa, jotka kuvaavat yhteistyötämme, ne ovat luotettavuus, laatu ja helppous.”

Barona- ja Peab-asiakastarinat

Saisimmeko tehdä sinustakin tyytyväisen asiakkaan?

Pyydä tarjous!

Pyydä asiantuntijaltamme ratkaisuehdotus yrityksesi toimitilojen siivouksesta

Saat siivousasiantuntijaltamme paikan näkemyksen, miten ja millaisin toimenpitein yrityksesi toimitilat pysyvät puhtaina, viihtyisinä, turvallisina ja terveellisinä.

Saat räätälöidyn ratkaisuehdotuksen lisäksi 30 € Wolt-lahjakortin

Asiantuntijan pyytäminen arviokäynnille on kannattava kauppa kahdella tapaa. Ensinnäkin saat ehdotuksen plussan verran paremmasta siivouspalvelusta. Toisekseen saat kiitokseksi 30 € Wolt-lahjakortin, jolla voit vaikka tilata herkkuja työpaikalle*.

* Laatutakuun asiantuntija toimittaa Wolt-lahjakortin tarjouksen yhteydessä henkilölle, joka on pyytänyt ratkaisuehdotuksen yrityksensä toimitilojen siivouksesta.

Sitoutuneelta yrittäjältä saat parempaa siivouspalvelua

Plussan verran puhtaampaa

Laatutakuu-yrittäjä tekee kaikkensa pitääkseen tilasi siisteinä ja viihtyisinä, sillä hänen menestyksensä ovat täysin riippuvaisia asiakkaiden tyytyväisyydestä.

    Plussan verran palvelevampaa

    Laatutakuu-yrittäjällä on vain rajallinen määrä asiakassuhteita, joten hän pystyy tarjoamaan poikkeuksellista joustavuutta sekä aidosti pitämään huolta asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

    Plussan verran helpompaa

    Laatutakuu-yrittäjien asiakkaat voivat aina luottaa siihen, että kaikki työt hoidetaan tismalleen siten kuin on sovittu.

    Pyydä tarjous!