Siivousliikkeen jäljiltä paikkojen pitää olla puhtaat ja siistit, sehän on selvää. Mutta: siivouskumppanilta kannattaa edellyttää enemmän. Kun valitset siivouskumppaniksi tarmokkaan Laatutakuu-yrittäjän, saat piirun verran parempaa siivouspalvelua. Kolme sanaa erottaa jyvät akanoista: puhtaus, palvelu ja helppous.

Plussan verran puhtaampaa

Laatutakuu-yrittäjä tekee kaikkensa pitääkseen tilasi siisteinä ja viihtyisinä, sillä hänen menestyksensä ovat täysin riippuvaisia asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Plussan verran palvelempaa

Laatutakuu-yrittäjällä on vain rajallinen määrä asiakassuhteita, joten hän pystyy tarjoamaan poikkeuksellista joustavuutta sekä aidosti pitämään huolta asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Plussan verran helpompaa

Laatutakuu-yrittäjien asiakkaat voivat aina luottaa siihen, että kaikki työt hoidetaan tismalleen siten kuin on sovittu.

Pyydä tarjous!

Pyydä asiantuntijamme paikan päälle tekemään arvio siivoustarpeesta

Pyydä siivousasiantuntijamme paikan päälle kertomaan näkemyksensä, miten ja millaisin toimenpitein toimitilasi pysyvät puhtaina, viihtyisinä, turvallisina ja terveellisinä. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin järjestämme arviokäynnin.

Saat räätälöidyn ratkaisuehdotuksen lisäksi aamiaislahjakortin kahdelle

Asiantuntijan pyytäminen arviokäynnille on kannattava kauppa kahdella tapaa. Ensinnäkin saat ehdotuksen paremmasta siivouspalvelusta. Toisekseen hän tuo mukanaan kiitokseksi sinulle Lapland Hotelsin aamiaislahjakortin kahdelle (arvo n. 70 €).

Yrittäjä tekee sen tarmokkaammin

Laatutakuu on paikallisesti toimivista yrittäjistä koostuva ketju. Itsenäisesti toimivien yrittäjien into ja vahvan ketjun tuki ovat yhdistelmä, josta koituvat hyödyt satavat asiakkaiden laariin. Sitoutunut yrittäjä siivoaa plussan verran paremmin.

Lue blogi

“Aina on voinut olla varma, että homma hoituu”

Laatutakuu-yrittäjä Vjollca Ademi vastaa tiimeineen elintarvikelogistiikkaan erikoistuneen yrityksen LPT Logisticsin tilojen puhtaudesta. ”Hyvä yhteistyö kannattaa, sillä se tuottaa meille hyvää siisteyttä. Hyvä siisteys puolestaan tuottaa johdonmukaisuutta ja ennakoitavuutta ja siten myös turvallisuutta arkeen”, palvelun ja työn laatuun tyytyväinen asiakas kertoo.

Lue asiakastarina

Jätä yhteydenottopyyntö!