Fahri Yildirim aloitti uutena Laatutakuu-yrittäjänä

Laatutakuu-ketjun siivousyrittäjien kokoonpano sai huhtikuussa vahvistusta Helsingissä, Fahri Yildirimin aloittaessa siivousyrittäjänä 1.4.2023. Yildirimin yritys Mainiosiivous tarjoaa Helsingin alueella siivouspalveluita erilaisille yrityksille ja näiden toimistotiloille. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa ylläpitosiivoukset, peruspesut ja ikkunoiden pesut sekä erilaiset pintakäsittelyt.

Helsinkiläinen Yildirim on alun perin kotoisin Turkista, mutta asunut Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Yildirimillä on takanaan jo pitkä ura siivouksen parissa ja siivousalan yrittäjyys on hänelle jo ennestään tuttua. Lisäksi hänellä on kokemusta muun muassa ravintola-alalta. Laatutakuu-yrittäjäksi lähteminen sai alkusysäyksen tutun yrittäjän kannustuksesta. ”Olin kuullut hyvää ketjusta ystävältäni ja sen vuoksi päädyin myös hakemaan yrittäjäksi”, kertoo Yildirim.

”Minulle on tärkeintä tarjota asiakkaalle laadukasta ja asiakaspalveluhenkistä siivouspalvelua”, kertoo Yildirim. Asiakaspalvelussa Yildirimin mukaan tärkeintä on hymyssä suin työskentely ja hyvän kontaktin luominen asiakkaisiin. Hänen mielestään erityisesti kommunikaation tulee olla jatkuvaa ja toimivaa. Mahdolliset ongelmatilanteet ja toiveet asiakkaan puolelta tulee kuunnella ja niihin tulee reagoida ajoissa.

Yrittäjyys on alkanut Yildirimin mukaan hyvin ja tulevaisuudelta hän odottaa yrityksen kasvua sekä kehitystä.

Lue lisää Mainiosiivouksesta täältä.