Laatutakuu rekrytoi: etsimme sisällöntuottajaa ja kiinteistönhuollon aluepäällikköä

Laatutakuu rekrytoi uusia osaajia franchisingkeskukseen. Olisitko sinä meidän uusi sisällöntuottajamme tai kiinteistönhuollon aluepäällikkömme? Sisällöntuottajana ideoit ja kirjoitat sisältöä digitaalisiin kanaviimme, ja vastaat kokonaisvaltaisesti sisällöistämme, aina ideoinnista toteutukseen. Ketjumme kiinteistönhuollon aluepäällikkönä pääset kehittämään kiinteistöhuollon konseptia sekä vastaamaan yhteistyöstä kiinteistöhuollon yrittäjien kanssa.

Etsimme Laatutakuu-ketjulle sisällöntuottajaa kesäkaudelle 2021 Pitäjämäellä sijaitsevaan toimistoomme. Etsimämme henkilö on kielellisesti ja visuaalisesti lahjakas. Sisältöjen tuottaminen ja kirjoittaminen on intohimosi. WordPress-alusta, SEO-optimointi ja Google analytics ovat tuttuja juttuja, ja osaat hyödyntää dataa sisältöjen suunnittelun ja optimoinnin tukena. Isona etuna on, että nautit valokuvauksesta ja sekä sinulla on osaamista kuvien käsittelystä. Toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, ja itsenäinen sisältöjen tuottaminen on sinulle luontevaa. Voit olla jo valmistunut alan nuori osaaja, tai digimarkkinoinnin opintoja suorittava, alan työkokemusta omaava, motivoitunut tekijä.

Tehtävänäsi on tuottaa sisältöjä kaikkiin digitaalisiin kanaviin niin yrittäjärekrytoinnin näkökulmasta kuin brändillisestä näkökulmasta. Pääset luomaan laadukasta sisältöä, joka sopii kohderyhmän ammattilaisille ja lisää bränditietoisuutta niin asiakkaiden kuin yrittäjärekrytoinnin näkökulmasta.

Lue lisää ja täytä hakemus sisällöntuottajan tehtävään alla olevasta linkistä.

Hae tästä

Laatutakuu rekrytoi uusia osaajia franchisingkeskukseen

Kiinteistönhuollon aluepäällikkönä vastaat kiinteistöhuollon liiketoimintakonseptin kehittämisestä sekä viet aktiivisesti eteenpäin kasvutavoitettamme. Tavoitteenamme on saada tulevaisuudessa uusia yrittäjiä useille paikkakunnille ympäri Suomen, ja aluepäällikkönä olet avainasemassa heidän rekrytoinneissaan ja asiakaskannan muodostamisessa. Vastaat kokonaisvaltaisesti liiketoiminta-alueesi kasvusta, liikevaihdosta ja yrittäjäyhteistyöstä.

Tärkein tavoitteesi on tukea olemassa olevia Laatutakuu-yrittäjiä. Johdat kiinteistöhuoltoliiketoiminnan kasvua osallistumalla aktiivisesti uusasiakashankintaan sekä yrittäjärekrytointiin. Uusasiakashankinnassa sinua tukevat ketjun Sales Partnerit, joiden avulla pääset kauppoihin kiinni. Rekrytoinnin ja uusien yrittäjien kouluttamisen osalta sinua tukee ketjun osaava tiimi. Innostat olemuksellasi alueesi olemassa olevia kiinteistöhuollon yrittäjiä kehittämään omaa liiketoimintaansa, ja tuet heitä jokapäiväisissä arjen haasteissa.

Heittäydyt rohkeasti uusiin tilanteisiin ja johdat omaa aluettasi aktiivisella otteella. Olet luonteeltasi itsenäinen verkostoituja ja vahva tiimipelaaja. Etuna työssä menestymiseen ovat hyvät kontaktit isännöintitoimistoihin sekä alan asiakkaisiin. Etsimämme henkilö on vakuuttava, myyntihenkinen ja taitava neuvottelija. Kiinteistöhuollon substanssiosaaminen on työssä menestymisen kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja merkityksellisen tehtävän, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla. Saat ohjakset käsiin koko kiinteistöhuollon liiketoiminnan kehittämiseen ja ympärillesi kannustavan ja energisen tiimin. Työpaikka sijaitsee Pitäjänmäen pääkonttorilla, missä on viihtyisät ja modernit työskentelypuitteet. Globaali yritys tarjoaa myös mahdollisuuksia rakentaa oman näköistä urapolkua, joten tule mukaan Laatutakuun dynaamiseen jengiin!

Lue lisää ja jätä hakemus tästä

Lisätietoa tehtävistä antaa ketjupäällikkö Liisa Väänänen, puh. 050 441 6381 tai liisa.vaananen@laatutakuu.fi