Buncha Thongngam palkittiin Laatutakuun Franny Awards -palkinnolla

Laatutakuu palkitsi pitkäaikaisen yrittäjän Buncha Thongngamin Franny Awards -palkinnolla. Buncha Thongngam on toiminut Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2009 ja saanut kiitettävää asiakaspalautetta koko yrittäjyytensä ajan. Bunchan yritys Nath Oy on kasvanut tasaisesti ja hän haluaakin varmistaa, että joka vuosi liikevaihtoa on enemmän kuin edellisenä vuonna. Buncha kasvattaa liikevaihtoaan myymällä itse lisää kohteita, tätä helpottavat tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat ystävällistä palvelua ja huippuluokan laatua mielellään. Korkeasta asiakastyytyväisyydestä kertovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, useat asiakkuudet ovat kestäneet koko 15 vuotisen yrittäjyyden ajan.

Buncha hyödyntää ja noudattaa esimerkillisesti konseptia. Hän on osallistunut yrittäjyytensä ajan kaikkiin koulutuksiin ja kehittänyt aktiivisesti itseään ja ammattitaitoaan. Taskusta löytyy mm. yrittäjän ammattitutkinto vuodelta 2012. Laatutakuu-yrittäjyydessä hän arvostaa mahdollisuutta vaikuttaa omaan aikaansa ja työn laatuun. Itseään hän kuvailee, että on tunnollinen ja luotettava, pyrkii aina hoitamaan sovitut asiat ajallaan sekä palvelemaan mahdollisimman hyvin asiakasta.

”Tapaan päivittäin asiakkaita kohteissa ja keskustelen heidän ja työntekijöideni kanssa. Reagoin kaikkiin asiakkaiden toiveisiin heti ja varmistan, että toimimme aina asiakkaan parhaaksi.”

Buncha on suorittanut hotelli- ja ravintola-alan koulutuksen sekä työskennellyt viiden tähden hotellissa. Hyvä ammattitaito ja pitkä kokemus asiakaspalvelusta varmistavat asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden muissakin ketjun kohteissa. Buncha tekee omien kohteiden lisäksi paljon alihankintaa asiakkaiden haltuunotoissa ja siirroissa, jolloin hän varmistaa asiakkaiden toiveiden toteutumisen ja perehdyttää uudet yrittäjät kohteisiin ja omalta osaltaan varmistaa korkean laadun.

Ota yhteyttä: https://laatutakuu.fi/nath-oy/