Kuopiolainen Daniel Osuagwu valittiin Laatutakuun Vuoden yrittäjäksi 2024

Laatutakuu Gaalassa vuoden yrittäjä -palkinnon voitti ansaitusti pitkän linjan huippuammattilainen siivousyrittäjä Daniel Osuagwu Kuopiosta. Hänen yrityksensä DO Multiservices Oy on hyvä esimerkki sitoutuneesta ja menestyksekkäästä yrittäjyydestä, jossa yhdistyvät vahva ammattitaito, erinomainen asiakaspalvelu ja tiivis yhteisöllisyys.

Daniel on toiminut Laatutakuu-ketjussa yrittäjänä jo 15 vuoden ajan, ja hänen uransa on ollut menestystarina alusta alkaen. Aikaisemmin urallaan hän on voittanut sekä Franny-palkinnon että vuoden konkarin tittelin. Nämä tunnustukset eivät ole tulleet sattumalta – Danielin työn laatu on ollut järkkymättömän ensiluokkaista läpi vuosien.

Keskeisin tavoitteeni koko 15 vuoden yrittäjyyden ajan on aina ollut asiakkaiden tyytyväisyys ja palvelun korkea laatu. Tämän pitkäjänteisen työn tunnustuksena saatu Vuoden yrittäjä -palkinto merkitsee minulle paljon. Yritykseni liikevaihto on kasvanut tasaisesti koko toiminnan ajan. Yrityksessäni työskentelee kaksi työntekijää, ja teen yhteistyötä myös alihankkijoiden kanssa, joista osa on Laatutakuu-yrittäjiä.

Menestykseni salaisuuksia ovat olleet asiakkaiden palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla, johdonmukaisuus ja omistautuminen työlle. Tämä näkyy erityisesti pitkissä asiakassuhteissa – monet asiakkaistani ovat pysyneet mukana koko 15 vuoden ajan. Vaikka osa asiakkaista on välillä kokeillut edullisempaa vaihtoehtoa, he ovat yleensä palanneet takaisin arvostettuaan palveluni laatua.

Erityisen vaikuttavaa Danielin toiminnassa on hänen omistautumisensa asiakaspalveluun. Hän ei tyydy vain toimittamaan palveluja, vaan tekee säännöllisiä laatukierroksia yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tämä proaktiivinen lähestymistapa on johtanut erinomaisiin asiakastyytyväisyyslukuihin niin työn laadun kuin asiakassuhteiden hoidon osalta.

Myyntihenkisenä ammattilaisena Daniel ymmärtää, että asiakkaiden kiinteistöjen arvon ylläpitäminen on keskeistä. Hän tarjoaa aktiivisesti räätälöityjä lisäpalveluja asiakkaidensa tarpeisiin. Tämä strategia on tuottanut tulosta: yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja harkitusti, mikä on johtanut hyvään taloudelliseen tilanteeseen.

Pidän tärkeänä henkilökohtaista yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa ja nopeaa reagointia heidän tarpeisiinsa. Tämä asiakaslähtöinen toimintatapa yhdistettynä aitoon innostukseen työtäni kohtaan on ollut keskeinen tekijä yritykseni menestyksessä.

Danielin menestys ei rajoitu vain liiketoimintaan. Työnantajana hän on vastuullinen ja luotettava mentori, joka ohjaa henkilöstöään ammattitaitoisella otteella. Kollegoidensa keskuudessa Daniel tunnetaan auttavaisena ja positiivisena persoonana, jonka tarttuva nauru piristää työyhteisön arkea. Hän on aina valmis ojentamaan auttavan kätensä muille alueen yrittäjille.

Menestyvänä yrittäjänä Daniel ymmärtää myös työhyvinvoinnin merkityksen. Hän näyttää esimerkkiä muille pitämällä huolta omasta jaksamisestaan säännöllisen loman avulla. Tämä tasapaino työn ja levon välillä heijastuu positiivisesti työyhteisöön ja asiakkaille.

Vuoden yrittäjäpalkinto on tunnustus Danielin pitkäjänteisestä työstä, erinomaisesta ammattitaidosta ja esimerkillisestä yrittäjyydestä. Menestys on syntynyt kovalla työllä, aidolla välittämisellä ja positiivisella asenteella.

Ota yhteyttä:
Daniel Osuagwu
DO Multiservices Oy
Puh. 045 316 8115
daniel.osuagwu@laatutakuuketju.fi