Tmi Natalja Heinonen

Puhelin: 0445119744 Natalja Luostarinen

  • Helsinki
Siivous
5,00
12 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

Olen Natalja Luostarinen, pääkaupunkiseudun siivousyrittäjä. Teen työtäni vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella — olen tehnyt siivoustyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan, Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2001 alkaen. Koulutus, vuosien kokemus, vankkumaton ammattitaito ja rehellisyys ovat minun tavaramerkkini.

Hoidan pääasiassa toimistotilojen, varastojen sekä rappujen siivousta pääkaupunkiseudulla. Innostun kuitenkin haasteista ja uusista työympäristöistä, ja minulta onnistuukin monipuolisesti erilaisten tilojen siivous. Kehitän jatkuvasti tarjoamiani palveluita ja osaamistani, jotta voin tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

Minulle asiakaskokemus ja – tyytyväisyys on tärkeä osa työntekoa ja haluankin hoitaa työni itsevarmuudella ja iloisella otteella. Olen joustava, luotettava ja rehellinen siivousalan ammattilainen. Pidän avointa keskustelua asiakkaan kanssa erittäin tärkeänä, jotta voimme yhdessä rakentaa toimivan palvelukokonaisuuden, ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Olen itse työni johtaja sekä työntekijä, joten viestintä ja palvelun kehittäminen sujuu ongelmitta ja ripeästi. Tämän avulla olenkin rakentanut pitkäaikaisia asiakassuhteita ja pidän asiakastyytyväisyyden korkealla.

Tärkeintä siivouksessa on, että kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Asiakkaanani voit luottaa, että tilasi ovat jäljiltäni puhtaat, siistit ja turvalliset. Olen joustava ja tartun kaikkiin siivouksen parissa tarjottuihin haasteisiin luottavaisena ja innolla. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja tavataan!

Ystävällisin terveisin, Natalja